מפתחת תוכנה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם הייתי בחלד בחודשים 02-06 צריך לצרף איזשהו מסמך בשלב הזה?
תשלחו גם את התלושים שלאח"מכ.מישהו?
יש פה באשכול כמה עמודים קודם
פורסם במבחן תמיכה שמלגה לא נחשבתמשהו יודע אם לאברך מחשבים סכום כלשהו כהכנסה או ששום דבר?
כנראה לא מילאת נכוןלמה זה מה שמופיע לי בסימולטור???
בטוח שטופס 3 זה למי שלומד לימודים תורניים (אברך בכולל)?לבקשת רבים מצורף שוב
מצורף נספח 3 ו8 שאברכים צריכים למלאות
על מה שהוא עובד אם שכיר אז הנתונים שלו מופיעים לבדעובד ולומד תורני
כמה הם יחשבו סכום מהכולל? והאם צריך להביא אישור לימודים והכנסה?
תודה לעונים
עדיין טוען את הפרטים שלי ולא של בעליתודה!!!! צדקת
האם מחשבים חודשי אבטלה כחודשי עבודה??יש לי שאלה:
הייתי באבטלה בחודשים 1,2,3,4 והתחלתי עבודה עם שכר יחיסת גבוה בחודשים 5,6
האם הם מחשבים את האבטלה, והשכר בממוצע?
או רק ממוצע של 2 חודשי עבודה?
בנתונים שצפים לי כן רשומה הקצבת אבטלה
???????כמה צריך להרוויח לפחות בתלוש לקבל דרגה 3
התשובה היא שלאאשמח לדעת אם מישהו יודע-
יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18, אני אמורה ללדת בימים הקרובים בעז"ה, אם אני מגישה בקשה לדרגה לאחר הלידה האם יחשבו לי את הדרגה רטרו על תחילת השנה לפי 3 ילדים ? יש למישהי ניסיון בנושא ?זה ממש משמעותי לי בדרגה ...
תודה רבה !!
מישהו ??מישהי יודעת איך אני מציינת (בשם בעלי הורה 2) שהוא גם עובד שכיר וגם לומד בכולל ? יש שם רק מקום אחד לבחור מצב תעסוקתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים