זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

אני לא יכולה לבחו אילו 3 תלושים מ1/24 עד 6/24 אני מעוניינת (כי הם נמוכים יותר?)

לבקשת רבים מצורף שוב
מצורף נספח 3 ו8 שאברכים צריכים למלאות

קבצים מצורפים

• נספח 3.pdf
    KB 228.2 · צפיות: 265
  • נספח 8.pdf
    KB 168.3 · צפיות: 36
משהו יודע אם לאברך מחשבים סכום כלשהו כהכנסה או ששום דבר?

אשמח לדעת אם מישהו יודע-
יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18, אני אמורה ללדת בימים הקרובים בעז"ה, אם אני מגישה בקשה לדרגה לאחר הלידה האם יחשבו לי את הדרגה רטרו על תחילת השנה לפי 3 ילדים ? יש למישהי ניסיון בנושא ?זה ממש משמעותי לי בדרגה ...
תודה רבה !!

עובד ולומד תורני
כמה הם יחשבו סכום מהכולל? והאם צריך להביא אישור לימודים והכנסה?
תודה לעונים
על מה שהוא עובד אם שכיר אז הנתונים שלו מופיעים לבד
ועל לומד בכולל
ממלאים טופס 8 וטופס3 כמו שצירפו פה כעת ... חתום ומשייכים בתוך הבקשה או בעדכונט

מישהו יודע למה לאברכים כתוב שיש להם אישור זמני לעד 30/11/24 בטופס 3 ?
מה יש לנו יומיים כולל שבת למלא???

יש לי שאלה:
הייתי באבטלה בחודשים 1,2,3,4 והתחלתי עבודה עם שכר יחיסת גבוה בחודשים 5,6

האם הם מחשבים את האבטלה, והשכר בממוצע?
או רק ממוצע של 2 חודשי עבודה?

בנתונים שצפים לי כן רשומה הקצבת אבטלה
האם מחשבים חודשי אבטלה כחודשי עבודה??

אשמח לדעת אם מישהו יודע-
יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18, אני אמורה ללדת בימים הקרובים בעז"ה, אם אני מגישה בקשה לדרגה לאחר הלידה האם יחשבו לי את הדרגה רטרו על תחילת השנה לפי 3 ילדים ? יש למישהי ניסיון בנושא ?זה ממש משמעותי לי בדרגה ...
תודה רבה !!
התשובה היא שלא
הדרגה היא לפי מספר הילדים שנמצאים במסגרת באותו חודש,
כך שהדרגה תשתנה באמצע השנה ל-15

שלום רב
נרשמנו דרך האתר של הבעל
איך האשה משלימה את הפרטים שלה?

האם אני יכול לבחור איזה 3 חודשים לחשב לדרגה??
שנה שעברה בדקו לפי מבחן הכנסות של השנה לפני שנת הלימודים. האם השנה גם תהיה כזאת אפשרות?
כלומר לחשב גם חודשים של 2023
באתר זה נותן רק חודשים של 2024....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה