- הוסף לסימניות
יש אפשרות שיחשבו רק 1-3 [מעדיף]???1-6 2024
תודה!
יש אפשרות שיחשבו רק 1-3 [מעדיף]???1-6 2024
כן גם 3 וגם 8בטוח שטופס 3 זה למי שלומד לימודים תורניים (אברך בכולל)?
או שהמשכורת מידי נמוכהכנראה לא מילאת נכון
בהכנסה צריך לכתוב סכום של משכורת אחת
זה רשום במבחן תמיכה לא מוצא בדיוק כרגע שזה מחושב הגובה מהלידה והלאאשמח לדעת אם מישהו יודע-
יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18, אני אמורה ללדת בימים הקרובים בעז"ה, אם אני מגישה בקשה לדרגה לאחר הלידה האם יחשבו לי את הדרגה רטרו על תחילת השנה לפי 3 ילדים ? יש למישהי ניסיון בנושא ?זה ממש משמעותי לי בדרגה ...
תודה רבה !!
הטופס 3 לא מעודכן מפסיקת בג"ץ שדחת את זה על ל28/02על מה שהוא עובד אם שכיר אז הנתונים שלו מופיעים לבד
ועל לומד בכולל
ממלאים טופס 8 וטופס3 כמו שצירפו פה כעת ... חתום ומשייכים בתוך הבקשה או בעדכונט
מישהו יודע למה לאברכים כתוב שיש להם אישור זמני לעד 30/11/24 בטופס 3 ?
מה יש לנו יומיים כולל שבת למלא???
ושאלה הפוכה...אשמח לדעת אם מישהו יודע-
יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18, אני אמורה ללדת בימים הקרובים בעז"ה, אם אני מגישה בקשה לדרגה לאחר הלידה האם יחשבו לי את הדרגה רטרו על תחילת השנה לפי 3 ילדים ? יש למישהי ניסיון בנושא ?זה ממש משמעותי לי בדרגה ...
תודה רבה !!
3159 לחודשכמה צריך להרוויח לפחות בתלוש לקבל דרגה 3
התלושים שלי מאוד נמוכים,
עכשיו ראיתי שמסתדר עם 24בגדול מספיק 24 (גם בסימולטור זה נותן דרגה ל 24 שעות)
אבל יש לשים לב שכתוב גם
- תנאי סף לקבלת דרגה הוא לימודים בהיקף של 24 שעות שבועיות לפחות.
- תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים ללמוד בהיקף של 20 שעות שבועיות לפחות
אז אולי צריך יותר (למרות שבסימולטור הוא נותן דרגה על 24)
- בלימודים תורניים, היקף השעות יהיה כפי שנדרש על ידי משרד החינוך.
כל אחד לחוד?3159 לחודש
יש לו תלוש על כ1,000 ש"ח בחודש ובנוסף הוא אברך.פורסם במבחן תמיכה שמלגה לא נחשבת
אבל אם הוא עובד בוודאי שזה נחשב
כןכל אחד לחוד?
מישהו יודע מה עושים?שלום רב
נרשמנו דרך האתר של הבעל
איך האשה משלימה את הפרטים שלה?
כי עובד מתחת ל 3100 לא זכאיםיש לו תלוש על כ1,000 ש"ח בחודש ובנוסף הוא אברך.
איך תחושב לו הדרגה?
(אם אני מכניסה בסימולטור שכר 1,000 ש"ח אז הוא לא נותן לי בכלל דרגה)
ממתי שהוא נולד יעדכנו לכם דרגה חדשה לשאר החודשים קדימהאם נולד לנו ילד החודש בשעטו"מ. יש ענין להמתין שהוא יעודכן או שהדרגה לפי כמות הילדים בתחילת השנה?
תודה.
לא משניםושאלה הפוכה...
אם ילד נהיה במהלך השנה בן 18 , הם משנים את הדרוג באמצע שנה?
מישהו יודע מנסיון?
אני שמתי 45 כי חישבתי גם את ההפסקות ועדיין נתן דרגה 3לא נתן לי גם כששמתי 35
או שהבן זוג הוא אברך כוללכל אחד לחוד?
לא מחשבים רטרו.אשמח לדעת אם מישהו יודע-
תודה רבה !!
הבנתי שזה לא משנה כמות שעות, משנה סכום התלושים, זה נכון?עכשיו ראיתי שמסתדר עם 24
קודם לא נתן גם על 35
שיציין שהוא רק אברךיש לו תלוש על כ1,000 ש"ח בחודש ובנוסף הוא אברך.
איך תחושב לו הדרגה?
(אם אני מכניסה בסימולטור שכר 1,000 ש"ח אז הוא לא נותן לי בכלל דרגה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים