- הוסף לסימניות
כאן יש את כל האישורים העדכנייםעל כל הטפסים רשום תשפ"ד
זה בסדר?
צריכה אישור לכולל של תשפ"ה
כאן יש את כל האישורים העדכנייםעל כל הטפסים רשום תשפ"ד
זה בסדר?
בוקר טוב
מכירים מישהו שעוזר להגיש את ההנחה במעון
בתשלום כמובן ?
אין לי כח לכל הבירוקרטיה..
תנסו להכנס לקישור מדפדפן אחר.
לכחות בערך שבוע עד שתקבל מייל שהבקשה נקלטה.איך מצרפים טפסים לאחר הגשת הבקשה?
אין עדיין אפשרות בעדכונט כי לא טיפלו בבקשה כנראה
אז מה אפשר לעשות לבנתיים?
במידה ולוקחים אוטומטי את כל הנתונים מביטוח לאומי מה זה עוזר?Google Forms: Sign-in
Access Google Forms with a personal Google account or Google Workspace account (for business use).docs.google.com
ביקשו מישהו שעושה הכל לבד..במידה ולוקחים אוטומטי את כל הנתונים מביטוח לאומי מה זה עוזר?
אבל הוא כבר סיים לחתום אבטלה, אז אולי כן כדאי לדווח על כולל, כי לא עובד בינתייםצריך אישור אבטלה המפרט את כל התשלומים שקיבל
ואני לא הייתי מעדכנת כולל
חבל על הנייר......
לנו המעון שלח פרטים שלהםבוקר טוב
מכירים מישהו שעוזר להגיש את ההנחה במעון
בתשלום כמובן ?
אין לי כח לכל הבירוקרטיה..
|
אין צורך .בלתק
יש התייחסות לאחוזי משרה, שעות שבועיות וכו
או רק לסכום ההכנסה לנפש??
היכן ניתן למצוא את הנתונים?
תודה.
מצ"בעל כל הטפסים רשום תשפ"ד
זה בסדר?
הסתדרת?צריכה את עזרתכם...
בשנה הקודמת לא ממש עבדתי. הייתי בחל"ת מתחילת המלחמה באוקטובר, ואז פוטרתי וחתמתי אבטלה כמה חודשים (נראה לי 10,11,12 2023) ואז פשוט לא עבדתי. בקיץ עבדתי בעבודה זמנית, אבל יש לי תלושים רק לחודשיים - יוני ויולי, ובחודש יולי עבדתי רק חצי חודש.
אח"כ ברוך ה' ילדתי, בתחילת אוגוסט, והייתי בחופשת לידה עד 10/24, ובתחילת החודש הזה (11/24) התחלתי ברוך ה' עבודה חדשה.
בשורה התחתונה, אין לי רצף של שלושה חודשי עבודה בשנה האחרונה, אבל התחלתי עכשיו עבודה חדשה. האם יש לי אפשרות לקבל דרגה? מה המסמכים שאני צריכה לצרף?
ראיתי שיש מסמך שנקרא "אישור חזרה מחופשת לידה", אבל זה רלוונטי רק למקרה שחזרתי לאותה עבודה שממנה יצאתי לחופשת לידה, לא?
@המוכשר !!! בטח אתה יודע...
מצ"בעל כל הטפסים רשום תשפ"ד
זה בסדר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //