שמחה ורוגע
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
כתבו פה שניתן לבחור 3 חודשים ולכתוב להם שרוצים להתחשב בחודשים האלהלא בוחרים
יש להם את הנתונים לבד
כתבו פה שניתן לבחור 3 חודשים ולכתוב להם שרוצים להתחשב בחודשים האלהלא בוחרים
יש להם את הנתונים לבד
איפה זה פהכתבו פה שניתן לבחור 3 חודשים ולכתוב להם שרוצים להתחשב בחודשים האלה
ב. לשלוח של אח"כאני אברך אך התחלתי לעבוד מהצד בחודש 06/23 ולכן בביטוח לאומי מופיע לי רק המשכורת של החודש הזה אשמח לדעת
א.האם אני צריך לשלוח גם אישור כולל
ב. האם אני צריך לשלוח תלושים של החודשים של אח"כ?
תודה רבה גדולה מאוד למי שיכול לעזור
לצורך חישוב הדרגה בסימולטור
מה אני צריכה להכניס בממוצע הכנסת ברוטו ב- 3 חדשים (ש"ח)
את הסכום הרשום בהגשת הבקשה לסבסוד שהם מחודשים 1 - 6
את הסכום הזה לחלק ל 6? לכפול ב 3?
בנוסף יש לי קצבה מדמי לידה בחודשים האלו
גם אותם צריך לחשב?
לא הבנתי.
באזור האישי המסונכרן מעודכן משכורת כוללת של 6 חודשים.
אבל מחשבים לפי 3 חודשים?
מישהוא יכול להסביר..
למה זה משנה?מישהו יודע אם מה שמופיע באתר סכום של 6 חודשים, האם משרד העבודה יודע כמה קיבלתי בתלוש כל חודש בנפרד או שהם מקבלים אוטומט את כל ה-6 ביחד?
כי חלק מהמושכרות שנכנסו יש בזה גם החזר לימודים לתואר שנכנס בתוך המשכורתלמה זה משנה?
5.6 עדכון דרגת הזכאות:איפה זה פה
לפי הנתון כרגע במקרה קלאסי אי אפשר לבחור כל מי שכותב אחרת מתעה אתכם
(שנה שעברה כן יכלו)
הכוונה היא איפה אני מדווחת על העבודה אם זה לא מופיע בסנכרון?אם אני לומדת כעת 30 ש״ש
לפני חודשיים התחלתי גם לעבוד
בסנכרון של הביטוח לאומי לא מופיעות הכנסות
גם באתר של ביטוח לאומי מופיע שאני לא עובדת
לדווח שאני רק לומדת?
נספח 8 אישור לימודים במוסדות תורנייםלמה רושמים פה שצריך אישור כולל,
זה נתן לי לבד שבעלי אברך וטלא ביקש העלאת מסמכים בכלל,
אני טועה?
למה רושמים פה שצריך אישור כולל,
זה נתן לי לבד שבעלי אברך וטלא ביקש העלאת מסמכים בכלל,
אני טועה?
נראה שכן מבצעים סנכרון עם הביטו"ל/משרד החינוך,שאלה לגבי מסמך אישור לימודים בכולל, האם צריך דווקא של אותו מוסד לימודים שמופיע בביטוח לאומי ?(שמקבל ממנו דתות) או אפשר אחר(בעלי מקבל דתות במוסד אחד ובפועל לומד במוסד אחר)
זה מי שחווה ירידה בהכנסות ורצה שישנו לו את הדרגה5.6 עדכון דרגת הזכאות:
לשם ביצוע העדכון, יצרפו :
5.6.1 הורים שכירים - נדרשים לצרף 3 תלושי שכר עדכניים רצופים חודשי עבודה מלאים המעידים על השינוי, השונים מהתלושים שצורפו לבקשה מקוונת להשתתפות המדינה בשכר לימוד או מהתלושים אשר שימשו לקביעת דרגת הזכאות הקיימת (המאוחר מבין השניים). אופן חישוב ההכנסה יהיה כדלקמן:. יחושב לפי ההכנסות המצטברות מתוך תלושי שכר שצורפו.
5.6.2 ככל שיבחרו, יוכלו הורים להגיש תלוש אחד בתוך שנת המס הכולל נתונים מצטברים של שלושה חודשי עבודה רצופים לפחות, ועל פי נתונים אלו יחושב ממוצע הכנסות.
ירידה בהכנסות אחרי חודש 6זה מי שחווה ירידה בהכנסות ורצה שישנו לו את הדרגה
אבל במקרה קלאסי אי אפשר לבחור מתוך 1-6
מצורף וזה מופיע כמעט בכל עמוד באשכול רוב השאלות ניתן לדפדף אחורהאני הגשתי בקשה,
הכל היה מסוכרן לא בקשו ממני דבר חוץ מאישור קבלת ילד למשפחתון,
איפה יש לכם את כל המסמכים להעלות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים