זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

למישהו עובד העדכונט?
הגשתי ברביעי ובעדכונט לא מופיע בקשת סבסוד

גם אם אורך להם זמן, יש מצב שהבקשה לא נקלטה?

@מלי שיר הצדיקה , באמת!
יישר כח על מענה מפורט וסבלני כאחד.
יעמוד לך לזכות.
אשמח אם תכווני אותי.
ילדתי ב17/6 וחזרתי ב-29/9. . התינוק נכנס למעון ב-1/10. האם צריך אישור חזרה מחל"ד?

התלושים של 1-6 די גבוהים בגלל הפרשים של תחילת שנה. ובחילת שנה"ל הם יותר נמוכים (בעצם, עכשיו) . ניתן להגיש?
תבורכי!!

@מלי שיר , אני צריכה עזרה, בבקשה.
בבקשה לסבסוד שנכנסתי באתר מופיע סכום נמוך (עבור כל השישה חודשים) לעומת ההכנסות באמת.
אולי זה בגלל שחזרתי מחל"ד בתאריך 1.5.24? (ילדתי באמצע ינואר)
מה אני אמורה לעשות עם זה???
יש לציין שאני אשמח שזה באמת יילקח הסכום הזה כי כך אקבל דרגה נמוכה יותר.

אמרו לי שעונים פה על שאלות בסבלנות אז שואלת :)
אם שנה שעברה למדתי ולא עבדתי והשנה אני לומדת 240 שעות + 2 קורסים של הפתוחה(נדרש 3)
ובעלי עומד בקריטריונים יש לי סיכוי לקבל בכלל דרגה ?
לפי הקריטריונים או עובד או לומד 24 שש או 3 קורסים
תודה על כל עזרה !

שאני אבין אני כשכירה לא צריכה להעלות כלום הכל מסונכרן, כן?
ובעלי האברך מעלה הצהרת הורה לומד ואישור מה"כולל"?
זהו או שפספסתי?
אכן!
רק להגיש ולהוסיף את נספח 8 ו3
למישהו עובד העדכונט?
הגשתי ברביעי ובעדכונט לא מופיע בקשת סבסוד

גם אם אורך להם זמן, יש מצב שהבקשה לא נקלטה?
טרם התחילו לטפל בבקשות יש שם עומס מטורף
שואלת שוב כי לא קיבלתי מענה
מספטמבר הוא כבר לא חותם אבטלה אלא רק אברך, מה להגיש?
תגיש גם את האברך את האבטלה הם רואים ממילא

בבקשה לסבסוד שנכנסתי באתר מופיע סכום נמוך (עבור כל השישה חודשים) לעומת ההכנסות באמת.
אולי זה בגלל שחזרתי מחל"ד בתאריך 1.5.24? (ילדתי באמצע ינואר)
מה אני אמורה לעשות עם זה???
יש לציין שאני אשמח שזה באמת יילקח הסכום הזה כי כך אקבל דרגה נמוכה יותר.
@זכויותינו , אשמח מאוד למענה. תודה רבה !

מעודכן של השנה

קבצים מצורפים

• טבלת שכל תשפה.pdf
    KB 67.4 · צפיות: 29
מסתכלים על הזכאות לפני חופשת לידה
אם יש עדכון לטובה אפשר לשלוח שלוש תלושים מעודכנים ולבקש שיחשבו לפי זה לדוגמא 7.8.9.
מה הכוונה לפני?
אתה מתכוונת שברירת מחדל יסתכלו על הסכום שהיא רואה?
ולא חייב לצרף תלושים מאחרי החזרה רק אם רוצים?

לכלל המבינים
אני אברך ויש לי כרטיס סטודנט ואישור לימודים במכללה
האם זה יכול לסייע לי בזכאות
תודה רבה

היי שלום לכל האברכים בדף 2 שצירפתי פיסקה 7 רשום שאברך כדי לקבל סיוע צריך אישור לימודים של 45 שעות שבועיות זה נראה לא הגיוני אשמח להסבר
נ.ב. אני שלחתי 35 שעות שבועיות

קבצים מצורפים

• daycare_daycare-subsidies-2024-2025_appendix-3-support-tests.pdf
    KB 695 · צפיות: 26
היי שלום לכל האברכים בדף 2 שצירפתי פיסקה 7 רשום שאברך כדי לקבל סיוע צריך אישור לימודים של 45 שעות שבועיות זה נראה לא הגיוני אשמח להסבר
נ.ב. אני שלחתי 35 שעות שבועיות
לא ייחשב לך
זה הגיוני תבקש מהכולל למלאות אחר ותשלח בעדכונט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה