- הוסף לסימניות
מאיפה אתה יודעלא ייחשב לך
זה הגיוני תבקש מהכולל למלאות אחר ותשלח בעדכונט
ואיך זה הגיוני ללמוד בכולל 9 שעות לא מכיר כזה דבר
השאלה למה הם יאמינו למסמך הראשון או השני
מאיפה אתה יודעלא ייחשב לך
זה הגיוני תבקש מהכולל למלאות אחר ותשלח בעדכונט
מסתכלים על הזכאות לפני חופשת לידה
אם יש עדכון לטובה אפשר לשלוח שלוש תלושים מעודכנים ולבקש שיחשבו לפי זה לדוגמא 7.8.9.
גם אני לא הבנתי ממש,מה הכוונה לפני?
אתה מתכוונת שברירת מחדל יסתכלו על הסכום שהיא רואה?
ולא חייב לצרף תלושים מאחרי החזרה רק אם רוצים?
@זכויותינו @מלי שירלכלל המבינים
אני אברך ויש לי כרטיס סטודנט ואישור לימודים במכללה
האם זה יכול לסייע לי בזכאות
תודה רבה
אני יכולה לעזורבוקר טוב
מכירים מישהו שעוזר להגיש את ההנחה במעון
בתשלום כמובן ?
אין לי כח לכל הבירוקרטיה..
מעתיקים את הקישור לגלישה בסתר ונכנסים לאיזור האישי שלוצריכה עזרה!
הגשתי את הבקשה, לא העלתי שום מסמך אלא רק אישרתי להשתמש בנתוני הביטוח לאומי, קיבלתי מייל שהבקשה נשלחה וההורה השני אמור לאשר... עד כאן תקין??
לבעלי אין מייל אז שמנו את המייל שלי, פותחת את הקישור ומתעקש על הפרטים שלי... מה עושים??
איך יתכן שהוא סינכרן לי בתור עצמאי נתונים מב"ל?בעצמאי אין שום דרך לקחת נתונים רק דרך הר"ח ....
מה רשום בסנכרון?רציתי לשאול
ילדתי ב08/23 הייתי בחופשת לידה ולאחר מכן הייתי באבטלה.
התחלתי לעבוד בעבודה חדשה מחודש 9 לא היה הרבה שעות כי זה היה חפיפה חודש 10 -חודש של חגים גם לה היה הרבה שעות.
איזה סכום צריך להיות התלוש? שלוח את זה עדיף לחכות?
1. מה יעזור? גם חודשי החלד הם גבוהיים , אם היום התלושים נמוכים את יכולה לבקש חישוב מחדשהיי ילדתי ב4.2024 והתלושים לפני כן היו גבוהים במיוחד....
יש דרך לבחור לפי איזה תלושים תחושב הדרגה??
כמו"כ בעלי עובד אבל במקביל יכול להוציא אישור כולל
יש דרך שיתיחסו אליו כאברך כולל ולא כעובד?
מה זה אומר?מה רשום בסנכרון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים