זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

@המוכשר !!! רוצה לוודא שהבנתי נכון: אברך צריך אישור מהכולל על 45 ש"ש (לא 40?) ומה הסכום המילגה שצריך להגיש כדי להיות זכאי לדרגה?
אברך כולל לא מסתכלים על הסכום שהוא מקבל אין צורך בכלל לרשום סכום
אלא רק על השעות

שאלה..
אם סימנתי לימודים בישיבה גבוהה בלי שהעליתי מסמכים(נספח 3 ו8 ), והעדכונט לא מזהה אותי כי עבר רק יומיים,
כדאי לי להגיש מחדש בקשה בקישור ששלחו לי במייל (להורה ב') עם נספח 3 ו8 ,
או שזה יכול לעשות בלאגן וכדאי לי לחכות לעדכונט?
לדעתי לחכות לעידכונט

אם זה עצמאי ולא שכיר
הייתי מדווחת רק כולל
אין עליך!!
מה עושים אם רשום לי כבר שהוא גם עצמאי (יש להם את המידע מביטוח לאומי)
1733219126680.png

העלתי רק נספח 3 ונספח 8
לדעתך יהיה לי בעיה עם הדרגה?

שאלה:
הגשתי בקשה לפני כבר כמה ימים, ואני רוצה להוסיף מסמכים
ואני מקבל הודעה כזאת "לא נמצאה בקשת סבסוד לילד זה"
מה יכולה להיות הסיבה?

את יכולה לסיים תהליך ואחרי שהבקשה תיקלט להעלות את התלושים דרך עידכונט.
את יכולה 7-8-9. לגבי ההבראה אני לא זוכרת איך זה הולך. אולי @המוכשר !!! ידע וגם אני אשמח להחכים.
זה בעיה גדולה
הם לא מסכימים להתחשב בזה
אפשר בהמשך לבקש תיקון דרגה מחודש 9 ולשלוח תלושים חדשים

אשה שיצאה לחופשת לידה ובעלה עובד
האם הם מחשבים לו את ההכנסות לפי 1-6 2024, או שהוא צריך שלושה חודשים קדימה (וזה כבר יהיה ב2025) כמו באשה יולדת ?
הקפצה
מי יודע ?

כי היא חוזרת מחופשת לידה ב2025
התחילה חופשת לידה מתישהוא בין ה-1-6 2024 וחוזרת רק ב-2025?
כרגע ייתנו לכם דרגה 12 ואחרי שיהיו לה 3 תלושים מתאים אחרי החזרה תוכלו להגיש בקשה לדרגה סופית נורמלית. קחו בחשבון.

התחילה חופשת לידה מתישהוא בין ה-1-6 2024 וחוזרת רק ב-2025?
כרגע ייתנו לכם דרגה 12 ואחרי שיהיו לה 3 תלושים מתאים אחרי החזרה תוכלו להגיש בקשה לדרגה סופית נורמלית. קחו בחשבון.
לא
בין 1-6 עבדה ורק כעת ילדה וכן חוזרת ב2025 שזה בעוד 3 חודשים (החזרה)
אז את אומרת שזה לא משנה שהיא בחופשת לידה אם היא עבדה אז ב1-6 2024 ?

לא
בין 1-6 עבדה ורק כעת ילדה וכן חוזרת ב2025 שזה בעוד 3 חודשים (החזרה)
אז את אומרת שזה לא משנה שהיא בחופשת לידה אם היא עבדה אז ב1-6 2024 ?
אלא אם אתם מכניסים את התינוק החדש למעון וצריכים דרגה גם בשבילו
שאז תצטרכו להגיש תלושים אחרי חזרה מחל"ד

מקבלים מייל
אמורים לקבל מיידית מייל עם קישור להרשמה להורה השני?
קיבלתי מייל שהבקשה נקלטה, אבל אין אזכור להורה השני שצריך למלא גם..

אם בעלי גם עצמאי וגם אברך
כרגע אין להם מידע שהוא אברך רק על העצמאי
יש ענין להגיש גם את האברך?

העלית אתמול נספחים של הורה לומד, דיווחתי על 40 ש"ש בכולל ולא אישרו לי דרגה בטענה שהוא אינו עומד במינימום שעות שבועיות.
מה אני יכולה לעשות עכשיו? מה המינימום? 45 ש"ש?
@מלי שיר

העלית אתמול נספחים של הורה לומד, דיווחתי על 40 ש"ש בכולל ולא אישרו לי דרגה בטענה שהוא אינו עומד במינימום שעות שבועיות.
מה אני יכולה לעשות עכשיו? מה המינימום? 45 ש"ש?
@מלי שיר
@מישהו
מעניין האם הבעל פטור משירות או דחוי שירות?
ולעניינך פשוט תביאו אישור מכולל נוסף (ערב/ שישי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה