זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

שוב,
מרוב עומס אני עונה רק למי שמתייג אותי פשוט לא עומדת בכמות השאלות..........
לגבי מי שפנה אלי למייל אני תכף אכנס למייל לענות לכולם..........

כן, את גם צריכה לשלוח מסמכים כעצמאית

גם שנה שעברה מי שאישר סינכרון ביקשו ממנו,

כן, אפשרי

ממליצה לך מלכתחילה לשלוח תלושי שכר מלאים של העובדה החדשה שלך

תכף ניגשת לענות

לוקח זמן עד שמקבלים אישור,
ולגבי ההגשה לדעתי זה בסדר

maly121025

זה בסדר גמור,
כמו כן אין צורך באישור מעמד לא עובד,
מה שצריך זה אישור כולל והצהרת הורה לומד

בהצלחה!

לא

לקבלת דרגה לתינוק החדש תצטרכו אישור חזרה מחל"ד מהמעסיק ותלוש עבודה מלא
לפי השרשור פה הבנתי שצריך 3 חודשים מלאים.
לגבי שנה הבאה (בהנחה שזה יהיה לפי הקריטריונים של היום), הם צריכים רק 3 תלושים של 3159 או שצריך 1-6 שיהיה 3159 ?
כלומר אם אני אארגן ששלושה תלושים מה1 ועד ה 3 3159, ואחרי זה זה ירד, זה בסדר לדרגה 3 או שיכולים להעלות את הדרגה בגלל ההורדה שאחרי חודש 3 ?

לגבי שנה הבאה (בהנחה שזה יהיה לפי הקריטריונים של היום), הם צריכים רק 3 תלושים של 3159 או שצריך 1-6 שיהיה 3159 ?
כלומר אם אני אארגן ששלושה תלושים מה1 ועד ה 3 3159, ואחרי זה זה ירד, זה בסדר לדרגה 3 או שיכולים להעלות את הדרגה בגלל ההורדה שאחרי חודש 3 ?
אני לא מומחית בכלל
אבל לפי הסנכרון שיש עכשיו עושים ממוצע של 1-6

שאלה נוספת
שכירה ועצמאית [עוסק פטור]
איך למלאות את טופס 10 בסעיף של הסכום?
כי עוסק פטור זה הכנסה שנתית לחלק ל 12, לא? אז לחשבן הכנסה שנתית לחלק ל12? או כמה שהיה בחודשים ההם? למרות שבעצם זה לא מדווח בשום מקום?
ועוד דבר בהסבר שלהם יש משהו מוזר
כתוב שמי שממלאת עד דצמבר 2024 ממלאת ינואר עד יוני 24
ומינואר 25 גם ממלאת ינואר עד יוני 24
אז מה ההבדל?
תודה רבה
@המוכשר !!! @מלי שיר
1733227511131.png

שאלה נוספת
שכירה ועצמאית [עוסק פטור]
איך למלאות את טופס 10 בסעיף של הסכום?
כי עוסק פטור זה הכנסה שנתית לחלק ל 12, לא? אז לחשבן הכנסה שנתית לחלק ל12? או כמה שהיה בחודשים ההם? למרות שבעצם זה לא מדווח בשום מקום?
ועוד דבר בהסבר שלהם יש משהו מוזר
כתוב שמי שממלאת עד דצמבר 2024 ממלאת ינואר עד יוני 24
ומינואר 25 גם ממלאת ינואר עד יוני 24
אז מה ההבדל?
תודה רבה
@המוכשר !!! @מלי שיר
צפה בקובץ המצורף 1837508
זה אכן גמיש מאוד
הרו"ח תבדוק את ההכנסות בחודשים אלו ותרשום

אם בעלי אברך
עבד חד פעמי בבחירות הם יבדקו את זה?
או שבגלל שהוא אברך לא ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה