- הוסף לסימניות
- #1,181
כנראה לא הייתי מספיק ברורה בשאלה שלי, אני מתכוונת שאני מעדיפה שזה ישאר ככה בביטוח לאומי-שהוא עבד עד 30.6 כי יש לו עוד עבודה שעובד וזה מספיק, השאלה אם הם יבקשו פירוט מה היה אחרי ה-30.6אם הוא ממשיך לעבוד לא אמור להיות בעיה
כנראה לא הייתי מספיק ברורה בשאלה שלי, אני מתכוונת שאני מעדיפה שזה ישאר ככה בביטוח לאומי-שהוא עבד עד 30.6 כי יש לו עוד עבודה שעובד וזה מספיק, השאלה אם הם יבקשו פירוט מה היה אחרי ה-30.6אם הוא ממשיך לעבוד לא אמור להיות בעיה
הייתה הפסקה בגלל חל"דגם לי זה היה ככה,
האם שניכם עבדתם ברציפות כל החודשים הללו, או שהיתה הפסקה ?
אם היתה הפסקה, זוהי הסיבה שזה מופיע פעמיים.
בגלל שהיתה הפסקה, המערכת מזהה את זה כשני עבודות, לדעתי בבדיקה של החשב הוא יזהה את הכפילות.הייתה הפסקה בגלל חל"ד
אבל מה זה קשור
ההכנסה הגיעה לסכום מאוד גבוה וזה לא הגיוני
אתה יודע מה עושים במצב כזה?אני גם לא ראיתי שרשום, אבל דיווחתי 40 ורשמו לי שאין לי מינימום ש"ש לקבלת דרגה
לשכיר מחודש 1-6 2024 אחרי חודש דצמבר זה הם מחשבים לכל השנהלא מצליחה להבין, עלאיזה חודשים הם בודקים?
לאאם אני מתחת גיל 26 ויש לי תלוש שכר (מעל 3160) לחצי יום עבודה (מלמד) האם צריך אישור כולל לאחה"צ?
שכוייחוואו @מלי שיר פשוט מעריצה אותך איך את מגיבה כאן לכולם!!
כן,עוסק פטור שמגיש לבד דוחות, צריך לגשת ליועץ מס בשביל שיחתום לו על ההכנסות?
תודה!
להמתין לאישור רשמי
תשלחי בעידכונט תלושים מעודכנים מהעבודה החדשה
אפשרי, אבל הם ידרשו ממך גם תלוש אחד מאחרי הלידה@מלי שיר תודה
שואלת שוב:
מי שהיתה בחלד בין 1-5
יש אפשרות לבקש שיסתכלו על השכר של חודשים 2,3,4?
על פי החישוב של בט"ל לדמי לידה? (ולצרף את המכתב של ההודעה על חישוב דמי החלד)
אין לי תלוש על חודשים אלה ובכל השאר היו לי הפרשים וכו
תודה מראש
מאוד מוזר,העלית אתמול נספחים של הורה לומד, דיווחתי על 40 ש"ש בכולל ולא אישרו לי דרגה בטענה שהוא אינו עומד במינימום שעות שבועיות.
מה אני יכולה לעשות עכשיו? מה המינימום? 45 ש"ש?
@מלי שיר
מבחני תמיכה למעונות יוםאיפה אני מוציא הצהרת הורה לומד ?
@מלי שיר
נכון אבל את מדווחת על 3 חודשיםשאלה נוספת
שכירה ועצמאית [עוסק פטור]
איך למלאות את טופס 10 בסעיף של הסכום?
כי עוסק פטור זה הכנסה שנתית לחלק ל 12, לא? אז לחשבן הכנסה שנתית לחלק ל12? או כמה שהיה בחודשים ההם? למרות שבעצם זה לא מדווח בשום מקום?
לא ידעתי פירושו,ועוד דבר בהסבר שלהם יש משהו מוזר
כתוב שמי שממלאת עד דצמבר 2024 ממלאת ינואר עד יוני 24
ומינואר 25 גם ממלאת ינואר עד יוני 24
אז מה ההבדל?
תודה רבה
@המוכשר !!! @מלי שיר
צפה בקובץ המצורף 1837508
טעות, מקסימום תשלח תלושי שכר,
אפשר לפנות אליה - sd.614624235בוקר טוב
מכירים מישהו שעוזר להגיש את ההנחה במעון
בתשלום כמובן ?
אין לי כח לכל הבירוקרטיה..
אפשר לפנות אליה - sd.614624235
היא מצוינת ממש!
מי אמר שזה שלך?סורי.
זה לא שלי,
זה מישהי שמסדרת דרגות בתשלום.......(במקרים מורכבים.....)
שלי זה maly121025
היא מאלפת,מי אמר שזה שלך?
היא מעולה בפני עצמה. וזהו.
יודעת מי היא ומי את. לא ערבבתי חלילה.היא מאלפת,
והוציא המון אנשים מתסבוכת,
פשוט המלצתי עליה באשכול אחר, לכן חשבתי שאתם חושבים שזה שלי
הבנתי ואם הייתי בחופשת מחלה ינואר פברואר מרץ וחצי אפריל?לשכיר מחודש 1-6 2024 אחרי חודש דצמבר זה הם מחשבים לכל השנה
אפשר להכין קובץ וורד עם הבקשה שלכםשאלה דחופה מאוד:
עברתי פה על מה שכתבו והבנתי שאפשר להגיש 3 תלושים רצופים עם משכורת הכי נמוכה שלי ולבקש שיתחשבו, השאלה איך אני מבקש מהם? כי אין מקום לכתוב הערות.
דחוף מאוד כי אני על זה.
תודה רבה
תודה רבה!אפשר להכין קובץ וורד עם הבקשה שלכם
לעשות צילום מסך או לייצא ל PDF ולצרף יחד עם התלושים
יש לך מייל יש לי שאלה אישית חשובהזה מישהי שמסדרת דרגות בתשלום.......(במקרים מורכבים.....)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים