אם רק אבברך מסמנים רק את לומדאין פה אברך או אשת אברך שמילאו את נספח 3 ויכולים לענות לי? זה מאוד חשוב ודחוף לי
הם טעו!! ויש מישהי באחד האשכולות פה ששלחה להם את מבחני התמיכה עצמם [לא הנספחים] ולכן הם שינו את הנספח למה שהעלתי פההדרישה של 45 ולא פחות, אנחנו הגשנו 40 וקיבלנו הודעה שלא עומד במינימום השעות הנדרשות
גם אני כךצריך 40 או 45 ?(כולל)
לא הבנתי
ואם כבר שלחתי 40 ,שזה מה שהכולל הדפיס באופן רשמי
יש מה לעשות?
רק נספח 10 צריך ?נספח 10 (אישור הכנסות מיועץ מס).
תודה לך, חישוק!נספח 10 (אישור הכנסות מיועץ מס).
בשנים קודמות מילאתי רק את המסמך הזה,רק נספח 10 צריך ?
לא צריך הצהרת הורה עצמאי ?
וגם לעצמאיים יש סנכרון מב"ל ? או מה שהרו"ח כותב ?
בשמחה רבהתודה לך, חישוק!
את המסמך הזה אני אמורה לשלוח ליועץ המס שלי, והיא ממלאה?
אני ממלאה והיא חותמת?
או שיש כבר מסמך כזה באנשהו, ואני רק צריכה לצרף?
סליחה על הבורות. תודה על האיכפתיות.
אני קיבלתי הבוקריש כאן מישהו שכבר קיבל דרגה ?
אז ככה:אודה אם מישהו יוכל לסכם: כמה שעות לימודים צריך מי שלומד במסגרת של לימודים תורניים? והאם יש הבדל בין מי שמעל גיל 26 למי שמתחת? תודה רבה.
היה לך במקרה חל"ד בתקופת הסינכרון?אני קיבלתי הבוקר
דקה שלך, וחסד גדול עבור הטכנופובית, שסובלת מפוביית מסמכים.בשנים קודמות מילאתי רק את המסמך הזה,
לא מכירה הצהרת הורה עצמאי.
מסייגת שאני מדברת על עוסק פטור, עוסק מורשה ממלא לכאורה את נספח 4- אישור הכנסות לעצמאי.
לעצמאיים (שוב, מדברת על עוסקים פטורים) לא יכול להיות סנכרון מביטו"ל,
אין להם שום מידע עלינו עד שנגיש דו"ח בסוף שנה.
הם מסתמכים על המידע שיועץ המס ממלא.
בשמחה רבה
תשלחי את הנספח הריק ליועצת המס שלך,
עדכני אותה מה היה גובה ההכנסות בחודשים 1-6 בשנה האחרונה,
והיא כבר תמלא ותחתום.
תודה רבה. אבל בחוזר שצירפת יש אפשרות גם לכולל חצי יום לפנה"צ או אחה"צ, האם יכול להיות שזה מספיק גם לצורך הנחה במעון או שברור שלא?אז ככה:
מסיכום הטענות שהועלו מנסיון של אחרים זה נראה שכרגע צריך 45 ש"ש, ואם אתה רוצה לחסוך בעיות תכתוב 45 ש"ש.
אמנם הועלו כאן טענות כבדות משקל - שבניסוח של מבחני התמיכה סך השעות הנדרש הוא כפי משרד החינוך.
ובמשרד החינוך צריך 35 ש"ש לפטור שירות ו 40 ש"ש לדחוי שירות (שכרגע אין כזה סוג של אברך).
לדעתי דרישתם ל 45 ש"ש סותרת את הכתוב במבחני התמיכה - וצריך לפנות אליהם בנוגע לכך.
מצ"ב חוזרים ממשרד החינוך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים