זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

פניתי לקו הפתוח של אגודת ישראל והם כתבו לי שמספיק 40 ש"ש.
כתבתי להם בתגובה שבתמ"ת אומרים שצריך 45 ש"ש.
והם ענו לי כך:
זה טעות שלהם או בנוהל או בבדיקת הדרגות בפועל
פנינו אליהם ואנו מחכים לתשובה
אולי תוכלו בבקשה לבקש להם שגם יעדכנו את התמת שלפטור מגיוס מספיק 35 שלא יצטרכו שוב לעבור את כל הסרט הזה, תודה מראש

האם צריך שני מיילים נפרדים לאבא ולאמא או שאפשר להשתמש באותו המייל לשניהם ?

לא
למה ביקשו ממך?
אני רואה שהנספח הזה קיים ברשימה וכתוב עליו ברשימה של הנספחים שקשורים לשכירים.
אין לי שעות בתלוש וכשהייתה זכאות לפי שעות תמיד שלחתי אותו.

כרגע הגשתי בקשה בלי זה.
מצד אחד אין לי כוח שיגידו לי שחסר מסמכים, מצד שני לא בא לי לשלוח לעבודה שלי למלא מסמך שלא באמת צריך...

אני רואה שהנספח הזה קיים ברשימה וכתוב עליו ברשימה של הנספחים שקשורים לשכירים.
אין לי שעות בתלוש וכשהייתה זכאות לפי שעות תמיד שלחתי אותו.

כרגע הגשתי בקשה בלי זה.
מצד אחד אין לי כוח שיגידו לי שחסר מסמכים, מצד שני לא בא לי לשלוח לעבודה שלי למלא מסמך שלא באמת צריך...
כבר הגשת...
תחכי ובעז"ה יאשרו בלי זה

מישהו קיבל את השגיאה הזאת ?
322C54D9-8D29-4FF1-BD61-FE1C73110A1C.png

אני אשמח לקבל את השיחה .

dwrwn5941 @ gmail.com (להוריד רווחים)
איני מתמצא כלל בנושא, אבל המלצה קטנה כנראה לא תזיק
זה נראה שברצונך להסתמך על ההקלטה עם עובדי המשרד הרלוונטי
לדעתי זה לא כדאי
הרי ראית את הבלבול ששורר כאן, ועדיין אין דברים ברורים האם נדרש 45 ש"ש או מספיק פחות מכך וכו', כאשר לדוגמא באגו"י טוענים שהעובדים במשרדי הממשלה הם אלו שטועים
לפיכך, אם ברצונך להשתמש בהקלטה זו כדי להסתמך עליה שיהיה לך טיעון שיצדיק את זכאותך לסבסוד
תרד מזה, כי תמיד יכולים לומר לך שהעובדים האלו אינם מוסמכים לקבוע
אתה כמובן תוכל לטעון שזה לא בסדר שמציבים עובדים בלתי מוסמכים ובלתי מתמצאים כדי להשיב לאזרח על שאלות, אבל תישאר צודק ותו לא
זכאות לסבסוד לא תראה מזה
עדיף פשוט לציין 45 ש"ש, ואם זה סך בלתי אפשרי ובאף כולל לא לומדים כך, זאת אומרת שהדרישה היא בלתי אפשרית וחסל
במילים אחרות רצון המחוקק/הקובע/מי שזה לא יהיה, הינו שאברך הלומד בכולל יום שלם, זכאי לסבסוד
ושלום על ישראל
בהצלחה

מה לגבי מקרה כזה: אברך שהחל מחודש 09/2024 למד בכולל שלא מקבלים שם דתות (לפני כן למד במקום אחר וקיבל דתות), ולפני כמה ימים עבר לכולל אחר והחל מחודש הבא יקבל דתות. השאלה:
1. האם לימודים בכולל נחשב רק במוסד שמקבל דתות?
2. מאיזה כולל להביא אישור?
אודה למענה דחוף.
יש מישהו שיודע לענות?
האם משנה אם מקבלים בכולל דתות או לא?

צריך את עזרתכם
אני מקבל תלוש של 5000 מלפני 4 חודשים ובאתר של התמ"ת לא מופיע את התלוש אלא רק אברך כולל
אני יעדכן אותם שאני עובד או שלא
דחוף לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה