- הוסף לסימניות
- #1,341
לגבי איסור שקר ,אאל"ט יש מח' בין הפוסקים האם יש כזה איסור באופן שאין רווח ממוני.מקסימום?
אדם צריך להוציא את כל ממונו כדי לא לעבור על איסור שקר
לגבי איסור שקר ,אאל"ט יש מח' בין הפוסקים האם יש כזה איסור באופן שאין רווח ממוני.מקסימום?
אדם צריך להוציא את כל ממונו כדי לא לעבור על איסור שקר
כן!!מישהו קיבל דרגה?
ומתי הגשתם?כן!!
27ומתי הגשתם?
אנו הגשנו ב 28 ועדיין לא קיבלנו, לפי מה הם עושים זאת?
מספר זמני קיבלתם?אנו הגשנו ב 28 ועדיין לא קיבלנו, לפי מה הם עושים זאת?
וגם שהבקשה עדיין לא נקלטה, לא ניתן להוסיף מסמכים בינתיים
כן, מספר סימוכין זמני קיבלנו באותו רגע שסיימתי להגיש את הבקשה.:מספר זמני קיבלתם?
מוזר לכאורה ,
יכול להיות שיש עומס
ואת הורה 2 מילאתם?כן, מספר סימוכין זמני קיבלנו באותו רגע שסיימתי להגיש את הבקשה.:
שלום ??????????,
בקשתך לסבסוד שכר לימוד מעונות/ משפחתונים / צהרונים נשלחה למשרד העבודה.
מספר סימוכין הזמני ??????.
בתאריך: 28/11/2024 9:36:22
הודעה נמסרה להורה 2 לכתובת מייל ?????????????????
לתשומת לבך, על הורה 2 להשלים את התהליך תוך 7 ימים משליחת הבקשה ע"י הורה 1.
לאחר קליטת הבקשה המלאה, של שני ההורים, תשלח אליך הודעה עם מספר הבקשה הקבוע.
בברכה,
האגף לעידוד תעסוקת הורים
משרד העבודה
כן ברורואת הורה 2 מילאתם?
לעצמאיים אין סנכרון. צריך להעלות מסמכים.משהו יכול לעשות לי סדר ????
איזה מסמכים (נספחים) צריך להגיש עצמאי פטור ועצמאי מורשה (אני עסק פטור ובעלי עסק מורשה)
וכן, האם עצמאיים צריכים לעשות סנכרון ???
אשמח למענה בדחיפות
שהבקשה נקלטה במערכת אבל עוד לא עברו עליה ונתנו דרגה.אני כבר קיבלתי הודעה על אישור קליטת בקשתך....
ואז אפשר לבדוק סטטוס בקשה אבל שם רק כתוב לי "חדש"
מה זה אומר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים