זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

אנו הגשנו ב 28 ועדיין לא קיבלנו, לפי מה הם עושים זאת?
וגם שהבקשה עדיין לא נקלטה, לא ניתן להוסיף מסמכים בינתיים
גם אצלי כך (הגשתי ב-28, ומופיע שאין בקשת סבסוד לילד זה),
כנראה צריך להמתין.

ראיתי שעלה להרבה פה מסך של אפוטרופוס, מה עושים עם זה?
לא נותן שום אפשרות אחרת
1733402624609.png

תודה גדולה מראש אם מישהו יודע את התשובה.

1. אני שכיר ועבדתי אצל 2 מעסיקים עד 8.24. מאז אני עובד אצל מעסיק אחד. האם אפשר להעביר להם אישור סיום העסקה ולבקש שיחשבו לי רק את ה-3 חודשים האחרונים (9-11) שבהם השכר שלי נמוך משמעותית?

2. יש לי בנוסף גם עוסק פטור. בהנחה שאני מגיש בתור שכיר את חודשים 9-11. האם גם בעצמאי אני צריך להגיש (נספח 10) גם על אותם חודשים או שאין קשר ובעצמאי מספיק עד יוני (1-6 אין לי הכנסות בעצמאי).
@מלי שיר
@המוכשר !!!
אולי אתם יודעים לגבי זה?
ממש תודה על העזרה.

בלת"ק

בדף של פרטים משלימים אני שמה ת.ז. ורושם לי "מספר זהות זה קיים בטופס"
למה?

שלום וברכה
עבדתי כשכירה עד חודש יוני ואז יצאתי לאבטלה עד אמצע חודש 10 ובחודש 11 חזרתי לעבוד
השאלה היא האם על חודש 10 אקבל סבסוד?
כלומר האם הם יקחו תלושים רק מחודשים 1-5 או שהם יראו שיצאתי לאבטלה ויתחשבנו איתי על 3 שבועות שלא עבדתי?

שואלת בשביל חברה
היא הייתה בחלד עד מאי,
וחזרה לעבוד עד סוף אוגוסט כשכירה.
ומתחילת שנת הלימודים היא עצמאית ובמקביל לומדת בהכשרה מקצועית
בעלה עובד ובחודש 11 הייתה ירידה בהכנסות
האם אפשרי לבקש שיסתכלו רק על חודשים על 9,10,11
מישהו?

הגשתי ב28 ועדיין לא קיבלתי אישור שנקלט
מה עושים?

לשם מה מבקשים להעלות תלושי שכר אם אשרתי נתונים מבט"ל?
1733427781840.png

אשמח אם משהו/משהי תוכל לעזור לי, ניסיתי לעבור על האשכול אבל הוא ארוך מדי...
בחודשים ינואר ויוני קיבלתי משכורת גבוהה ולא רוצה שיכלל בחישוב.
האם יש אפשרות לשלוח רק לפי תלושים נניח מפברואר-מאי (2-5)
ושיתחשבו רק בתלושים מהחודשים הספציפיים ולא בעדכון של ביטוח לאומי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה