המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,441
הראש כוללתודה על המענה!
אז צריך שהראש כולל יחתום על הנספח?
או שהבעל יכול לחתום בעצמו?
הראש כוללתודה על המענה!
אז צריך שהראש כולל יחתום על הנספח?
או שהבעל יכול לחתום בעצמו?
מישהי יודעת כמה צריך שכר לנפש
ממוצע של מה ? של התלושים? כי הרי התלושים נמוכים בממוצע [כיון שהיה רק שלושה חודשים תלושים] שלוש חודשים היה חופשת לידה.ממוצע של ה6 חודשים
תביאו תלושים מאחרי החזרה לעבודה 3 תלושים רצופיםממוצע של מה ? של התלושים? כי הרי התלושים נמוכים בממוצע [כיון שהיה רק שלושה חודשים תלושים] שלוש חודשים היה חופשת לידה.
או כוללדחוף
הורה 1 שלא עובד
האם יעזור להוציא תלוש של מעל 3200 על נובמבר
ולפני זה.?בהחלט
אני קיבלתי הערב לאחר שבוע וחצי
יקבל דרגה מנובמברדחוף
הורה 1 שלא עובד
האם יעזור להוציא תלוש של מעל 3200 על נובמבר
אכן יש עומסיםאני מנסה לעדכן מסמכים לבקשה שהגשתי לפני שבוע, והוא כותב ש’לא נמצאה בקשה לילד זה’. האם זה בגלל שהבקשה עוד לא נקלטה במערכת ולא קיבלתי מספר בקשה קבוע? (הם כתבו שבגלל העומס יקח לבקשה עד 6 ימי עסקים להקלט)
כןגיל הילד הוא בחישוב לפי תאריך 1.9.2024?
צפה בקובץ המצורף 1841310
ממוצעהאם הם לוקחים הכנסות ממוצע 1-6/2024 או בודקים כל חודש, יש 2 חודשים שלא העברתי את ה3100
ובכללי עברנו בממוצע 3500
שעותוהאם הורה לומד חשוב הססכום או כמות שעות?
1 תאשר ואז הם לא רואים כלום ואתה צריך לעלות נספח 4 או 10עצמאיים :
1. גם אני וגם בעלי עצמאיים והוא מחייב אותי לאשר לעשות סינכרון מול הב"ל (נאמר לי שעצמאיים לא מסתנכרנים) מה לעשות ?
2. בנתוני תעסוקה מופיע תאריך תחילת דיווח 01.01.24 - זה בסדר או שצריך לשנות לתאריך תחילת העסק ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים