אני עידכנתי מיד כשקיבלתי מספר קבוע ולמחרת כבר היה לי דרגהקיבלתי עדכון ב05/12 שנקלט הבקשה ועדיין לא קיבלתי דרגה. הגיוני?
בינתיים עוד לא צירפתי אישור כולל.
עדיף לי לחכות לדרגה/עדכון או לעדכן עכשיו?
אם את בחופשת לידה אז הם נתנו לך דרגה עד שתחזרי לעבוד (התאריך 28.2 זה התאריך סיום חופשת לידה)?@המוכשר !!!
וכל המבינים שלחו לי את זה:
שלום רב,
נקבעה דרגה לבקשה מספר .58808309
ניתן לבדוק את הדרגה שנקבעה באתר המשרד
https://www.gov.il/he/service/entitlement_to_subsidize_child_day_care_tuition :בכתובת
לידיעתך, המסמכים שצירפת אינם תקינים/שלמים ויתכן שכתוצאה מכך קיבלת דרגה שאיננה
מתאימה לנתוניך.
על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים:
נקבעה דרגה זמנית עד ל 28/2 בהתאם למבחני התמיכה לשנת תשפ"ה
שים לב,
ניתן להשלים את המסמכים הנ"ל באמצעות טופס עדכונט בכתובת :
כתוב שם שהמסמכים לא תקינים אבל נתנו לי דרגה זמנית 3 מה עלי לעשות?
נראה לי שנותנים דרגה זמנית לאברכים בגיל גיוס וזה התאריך שאמורים להחליט על ההמשךאם את בחופשת לידה אז הם נתנו לך דרגה עד שתחזרי לעבוד (התאריך 28.2 זה התאריך סיום חופשת לידה)?
לכל האברכים? או רק בגיל גיוס?נראה לי שנותנים דרגה זמנית לאברכים בגיל גיוס וזה התאריך שאמורים להחליט על ההמשך
לסיכום:
כמה שעות לימוד שבועיות אברך צריך??
בדפים כתוב 45 שעות, אבל זה לא הגיוני בגלל שיוצא שצריך ללמוד מ-8:00 עד 17:00...
ולכן בכולל לא מסכימים לכתוב לי יותר מ-40 שעות שבועיות, זה יכול להיות בעיה עבורי???
@המוכשר !!! יש לך מושג, מנהל מעון טען לי ש 40 שעות לא מספיק-מי צודק???רשמו לעיל שמספיק 35. אז 40 זה מצוין
@המוכשר !!!חודשים 9-11 יהיו מסונכרנים?
תקבלו מייל שנקבעה הדרגה ויהיה שם קישורשלום וברכה,
איפה אני יכולה לבדוק האם עודכנה לי דרגה?
קבלתי מכתב קליטה וסטטוס הבקשה: חדש.
האם אני אמורה לבדוק כל פעם אם הדרגה עודכנה? אם כן איפה?
תודה רבה!
הגשנו ב-2/12, השלמנו עדכונים לאחר מכן, קיבלנו ב-8/12 הודעה שהבקשה נקלטההאם עדכון מסמכים דוחה את הטיפול בבקשה?
וכן אם הגשתי ב 28/11, והבקשה התקבלה ב 10/12, מתי הצפי לקבלת דרגה?
האם יש מישהו שהבקשה שלו נקלטה ב10/12 או קצת לפני וקיבל כבר דרגה?
תודה על המענה,על שכיר הם יודעים
(עד תאריך 30.6)
אם אתה אברך ומביא אישור לימודים (נספח 3+8) אין מה להתיחס לשכיר
ברור דרגה למעון נותן הודעת שגיאה.תקבלו מייל שנקבעה הדרגה ויהיה שם קישור
או לחפש בגוגל ברור דרגה למעון
מהבוקר לא ניתן לגלוש לשםברור דרגה למעון נותן הודעת שגיאה.
מישהי נתקלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים