זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

אשמח לעזרתכם -
אני סטודנטית הלומדת 53 שעות שבועיות, בנוסף לכך התחלתי לעבוד לפני חודשיים כ 7 שעות שבועיות.
מה אני צריכה להגיש? ובנספח של הורה לומד מה לכתוב - עובדת? אם לא, להוסיף לשעות הלימוד? בכלל לא?
לא הצלחתי להבין...

תודה רבה מראש!

דחווףף מישהו יודע מה אני צריכה לשלוח???? זה ההודעה שכתבו לי

על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים:
על נוי לשלוח תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 עם שלושה חודשים ומעלה. במידה
ועובד ביותר ממקום עבודה אחד יש לשלוח תלוש של חודש זהה מכל מקום עבודה.

אברך שפתח עכשיו גם עסק עצמי
איזה מסמכים הוא צריך לצרף?

יש לו אישורים מהכולל של 35 שעות
מה הוא צריך לבקש מהרו"ח?
ועל אילו חודשים ? [נפתח החודש]

כי הוא מוגדר גם כעצמי בביטוח לאומי, לא?
החישוב לדרגה לשנת תשפ"ה הוא לפי ההכנסות של שנת 2024 לפי החודשים שהוזכרו בתנאים.
לא רלונטי מה שהתחיל עכשיו
אלא אם כן אתם רוצים דווקא שיחשבו את ההכנסות האלה.

החישוב לדרגה לשנת תשפ"ה הוא לפי ההכנסות של שנת 2024 לפי החודשים שהוזכרו בתנאים.
לא רלונטי מה שהתחיל עכשיו
אלא אם כן אתם רוצים דווקא שיחשבו את ההכנסות האלה.
אז להגיש רק את של הכולל?
ולדווח עליו כלומד בישיבה בלבד?

אבל אם בחודש האחרון 12.2024
הוא הוציא כמה קבלות ,
כלומר היו אי אלו הכנסות
זה יחושב שנתית , לא?
כן צריך לדווח על זה , לא?
החישוב לדרגה למעון הוא לפי חודשים קודמים
לא רלונטי מה שקורה בחודש 12
זה לא הביטוח לאומי...

אשמח לדעת בדחיפות בעל אברך ואשה שכירה כמה המינימום שהאשה אמורה להכניס ברוטו בשביל הנחה

מישהו מכיר מישהו שעוזר בהגשת דרגה בתשלום כמובן ?

תיזהרו לא להחשיד יותר מידי את המערכת...

חובה לאשר סינכרון עם ביטוח לאומי, אז אין הרבה מה 'לעזור'
להבנתי הנתונים מביטוח לאומי הם עד יולי ולכן אח"כ הם דורשים תלושים, לא ברור למה אבל זה מה שמובן ממה שכתוב אצלם

@shani123 אשמח לעזרה דחופה !
אני עצמאית
אני סיימתי חל״ד באוקטובר (2024)
ומאוקטובר לא חזרתי לעבודה,
האם אני זכאית להנחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה