מה המקור של הדברים?יש לשלוח אישור הכנסות החייבות במס מינימום של 6 חודשים, מהחודשים
ינואר 2024 עד דצמבר 2024 חתום עי רואה חשבון (נספח 4) או מיועץ מס (נספח 10) לשנת
הם דורשים אישור הכנסות דווקא מהשנה שהסתיימה עכשיו,אם אין לי כרגע רו"ח
והם מבקשים
יש לשלוח אישור הכנסות החייבות במס מינימום של 6 חודשים, מהחודשים
ינואר 2024 עד דצמבר 2024 חתום עי רואה חשבון (נספח 4) או מיועץ מס (נספח 10) לשנת
תשפה
אני יכולה לשלוח במקום זה דוח שומה 2023? או שזה לא מספק?
יודעת לומר על עצמי-לגבי עצמאי,
שלחנו דו"ח הכנסות חתום ע"י רואה חשבון אבל בטווח של שלושה חודשים.
מישהו יודע אם זה מתקבל?
יש כאן כאלה שעשו ככה וביקשו מהם להביא דווקא של 6?
גם לי כתבו כך.מה המקור של הדברים?
כי בנספח ארבע כתוב שצריך להביא אישור הכנסות מינואר עד יוני ולא מכל השנה.
מתוך מייל ששלחו לי שחסרים לי טפסים.מה המקור של הדברים?
כי בנספח ארבע כתוב שצריך להביא אישור הכנסות מינואר עד יוני ולא מכל השנה.
אולי יש בעיה עם המסמכים?אני רואה בבירור דרגה שכתוב שהזכאות היא עד 28/02/25 מה זה אומר<?
בעלי אברך מעל גיל גיוס - בן 28 .
@המוכשר !!!
תודה רבה!!
א. גם לי אותו דברקיבלנו דרגה 3, ויש לנו 2 ילדים, דיברתי עם נציגה היא אמרה שצריכה להעביר לחשב שכר לעדכן לדרגה 14.
כמה זמן אמור לקחת?
הדרגה נקבעת ביחס לרמת ההכנסה החודשית לנפש במשפחהבלת''ק
האם עצמאית-עוסק פטור
4 ילדים
בעל אברך
זכאית לדרגה?
וכמה תכל'ס אחרי ההנחות יוצא התשלום לילד?
תתקשרי לשאולקבלתי דרגה לילד אחד ולילד השני לא מה הסיבה?
כל האברכים כךכמו"כ בעלי מעל גיל גיוס וכתוב לו שהדרגה רק עד סוף ה2 מה הסיבה?
אצלי זה לא מופיעכל האברכים כך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים