ציונית מרגלית
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,941
אני שלחתי תלושי משכורת מחודש 7/2024 עד חודש 11/2024,מישהו יודע מה זה אומר "נתונים מצטברים" ? ביקשו שאשלח : תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 עם שלושה חודשים ומעלה
תודה רבה!
וקיבלנו דרגה
אני שלחתי תלושי משכורת מחודש 7/2024 עד חודש 11/2024,מישהו יודע מה זה אומר "נתונים מצטברים" ? ביקשו שאשלח : תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 עם שלושה חודשים ומעלה
תודה רבה!
זה חריגאצלי זה לא מופיע
מעל גיל גיוס כולל פטור.
רק על חודשי הכנסההאם עצמאית יכולה להצהיר על חודשים שבהם היתה בחל"ד?
וכן האם ניתן לדווח על כל שנת 2024 ולא רק על 6 חודשים?
אשמח לעזרתכם
@המוכשר !!!
כןיש לי שגיאה בכניסה לברור הזכאות .
משהו יודע למה? לכולם זה ככה?
אני גם אשמח לדעת בנושא הנ"למישהו יודע אם עצמאי שפתח עסק במהלך שנת 24 ושלח תצהיר מרואה חשבון על הכנסות על בלנק של הרו"ח וקיבל דרגה 12 וכתוב לו כך: יכול להיות שזה חייב להיות על נספח 4 של התמ"ת ולא על בלנק של רו"ח? צפה בקובץ המצורף 1867683
תתקשרו ל *2969 עם הרבה סבלנות לי הם עזרואני גם אשמח לדעת בנושא הנ"ל
אני הייתי עצמאית - סגרתי את התיק בסוף 2023
לא ידעתי שאני אמורה לשלוח אישור שקשור לנ"ל כי זה מסוכרן משנה שעברה וגם ב 2024 לא הייתי עצמאית בכלל
קבוע לי דרגה 12 ויש לי הודעה כזאת
צפה בקובץ המצורף 1867720
עידכנתי במסמכים את האישור על סגירת התיק
האם זה מספיק או שצריך לשלוח גם את נספח 4?
הייתה לי גם את אותה טעות.אני חיכיתי שבועיים להתקדמות
עד שהתקשרתי ואמרו לי שבנספח 3 לא כתבתי את שם מוסד הלימודים.
הייתי צריכה לנחש לבד מה הבעיה.... לא היה כתוב בשום מקום.
לא זוכרת בדיוקהייתה לי גם את אותה טעות.
הייתי עד עכשיו בסטטוס חדש, עד שראיתי את ההודעה הזאת. בדקתי וגיליתי שלא מילאתי את שם מוסד הלימודים בנספח 3.
כמה זמן לוקח להם לטפל בעדכוני מסמכים?
צריך להתקשר אליהם?
מהכולל שהוא רשום בדתותבלת"ק מי שרשום דתות במקום אחר מהכולל איזה אישור כולל עליו להביא מהדתות או הרגיל?
כמה שעות ?
ואשמח שיצרפו שוב את נספח 3 ו8 אישור הורה לומד ואישור כולל
תודה רבה
לצערי הרב ומנסיון מר ומעצבן תצטרכי להתכתב איתם שוב או להתקשר אליהם לבדוק למה 12@המוכשר !!!
@ללי.ללי
משהו מוזר,
התכתבתי כעת עם נציגה בצאט, ואמרה שהיא מעבירה את זה לחשב, ושהיא לא יכולה לבדוק,
ומה שקורה מיד-שקיבלנו מייל שנקבעה דרגה...
כשהדרגה שנקבעה היא דרגה 12 ללא כל הסבר למה,
מה יכול להיות?
שהם רוצים לסמן וי על הבקשה, ושמו לה זמני דרגה 12, או שזה פשוט בדרך לחשב שיעבור?
מישהו התנסה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים