- הוסף לסימניות
- #1,961
להלן תשובת הנציגהלצערי הרב ומנסיון מר ומעצבן תצטרכי להתכתב איתם שוב או להתקשר אליהם לבדוק למה 12
הם מעצבנים נורא!!!!!!!!!!!!
אני כרגע רק משכתי את הבקשה אבל לא ציינו את נתונים שלכם
מה זה אומר?
להלן תשובת הנציגהלצערי הרב ומנסיון מר ומעצבן תצטרכי להתכתב איתם שוב או להתקשר אליהם לבדוק למה 12
הם מעצבנים נורא!!!!!!!!!!!!
אם קבלתי דרגה 4 כשמגיע לי דרגה 3
מה אני אמורה לעשות
להתקשר ולהתווכח איתם, שלפי המסמכים מגיע לי ?
הם עונים, או שהם אומרים תשובה לקונית, שכך יצא ?
יש קישור לצאט ?
תגישי גם את חודש 09/2024 מהמעסיק החדש, וכך יהיו 3 תלושים רצופים מהמעסיק החדשמישהו נתקל בזה?
אנחנו ביקשנו דרגה לפי חודשים 6-8 , באמצע יולי עברתי עבודה, והגשתי תלושים 6-7 ממעסיק א, ותלושים 7-8 מהמעסיק החדש. וצירפתי אישור סיום העסקה.
והם שלחו לנו..
"לידיעתך, עם הטיפול בבקשה נרשמו ההערות להלן: על האם לצרף 3 תלושים רצופים עדכניים
וחופפים משני העיסוקים במידה וסיימה לעבוד באחד מהם נא לצרף אישור סיום העסקה לא ניתן
לחשב חודשים שלא חופפים בשני העיסוקים."
מה אפשר לעשות?
זה ממש משמעותי לי להגיש דווקא את החודשים האלו!
נסתי להתקשר, זה אומר המון מלל, ולאחר מכן מתנתק מעצמותתקשרו ל *2969 עם הרבה סבלנות לי הם עזרו
בסוף הם מגיבים. אל תתייאשי.נסתי להתקשר, זה אומר המון מלל, ולאחר מכן מתנתק מעצמו
פניתי גם פעם בצאט אליהם וחכתי יותר משעתיים ואף אחד לא הגיב
1. שכירה לא צריכה לצרף כלום רק לאשר סנכרון עם ביטוח לאומי (במקרה של חל"ד יש לצרף אישור מעסיק עם תאריך חזרה לעבודה + 3 תלושים).שלום,
אשמח אם מישהי תוכל לענות לי,
לגבי מי שהיא גם שכירה וגם עצמאית מה צריך להגיש ומה המינימום שצריך לעבוד/להכניס,
וכן אברך מה צרך להגיש ומה המינימום שעות שצריך?
תודה רבה!
צריך תלושים גם אם לא הארכנו חופשת לידה?(במקרה של חל"ד יש לצרף אישור מעסיק עם תאריך חזרה לעבודה + 3 תלושים).
ואז לפי איזה חודשים הם מחשבים?תגישי גם את חודש 09/2024 מהמעסיק החדש, וכך יהיו 3 תלושים רצופים מהמעסיק החדש
+ כמובן אישור סיום העסקה מהמעסיק הקודם
כןצריך תלושים גם אם לא הארכנו חופשת לידה?
מה שהם אמרו לי בטלפון זה לצרף מכתב בו אני מבקש לחשב לפי החודשים האחרונים.ואז לפי איזה חודשים הם מחשבים?
הכסף נכנס כבר למעונות ?הכסף מגיע למעון ולא להורים
ההורים משלמים מחיר מופחת והמעון אמור להחזיר רטרואקטיבית
את יכולה לעזור לי? קבלתי הערת חשב שחסר לי טופס נספח 4 או נספח 10 בגלל שאני גם עצמאית.גם לי כתבו כך.
הם דורשים אישור על 6 חודשים רצופים מהשנה כולה,
פשוט תבחרו את ה'טובים'...
מניחה שזה כך בשונה משנים קודמות, כי פשוט כבר הסתיימה השנה ויש לנו נתונים על כל 2024.
אין לי ניסיון בנושא של הכנסות כשכירה, אני רק עצמאית.את יכולה לעזור לי? קבלתי הערת חשב שחסר לי טופס נספח 4 או נספח 10 בגלל שאני גם עצמאית.
כתוב בנספח 10 למלא הכנסות מעסק ואינן מעסק", זה אומר שאני צריכה לחשב 6 חודשים של משכורת כשכירה, ועוד הכנסות מששת החודשים האלה כעצמאית ולכתוב את הסיכום, או שרק את ההכנסה מהעסק?
לא הבנתי מה הם רוצים ממני.
מסמך 10 ממלא יועץ מס או רואה חשבון.את יכולה לעזור לי? קבלתי הערת חשב שחסר לי טופס נספח 4 או נספח 10 בגלל שאני גם עצמאית.
כתוב בנספח 10 למלא הכנסות מעסק ואינן מעסק", זה אומר שאני צריכה לחשב 6 חודשים של משכורת כשכירה, ועוד הכנסות מששת החודשים האלה כעצמאית ולכתוב את הסיכום, או שרק את ההכנסה מהעסק?
לא הבנתי מה הם רוצים ממני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים