אתמול אחרי שעה וחצי המתנה, אבל הם לא באמת עוזרים, אומרים שאין מה לעשות ולהמתין.מישהו הצליח להשיג מענה אנושי?
באיזה כוכבית?אתמול אחרי שעה וחצי המתנה, אבל הם לא באמת עוזרים, אומרים שאין מה לעשות ולהמתין.
073-2458356באיזה כוכבית?
אם עדיין לא הסתדרת תפני טלי למיילאני ממש אשמח!
לאן להתקשר? אין לי הודעות פרטיות בפרוג
לכל האברכים שהדרגה שלהם מתבססת גם על אברך,גם אם הם לא בגיל גיוס, קיבלו עד ה28 ל2מישהי יודעת להגיד לי למה אישרו לי עד סוף פברואר?
אני עצמאית
ובעלי פטור, סטודנט ושכיר
תודה לך!אם עדיין לא הסתדרת תפני טלי למייל
Shomerethomot שטרודל וכו
אשתי עצמאית וקיבלנו דרגה 12בקיצר יש פה עצמאית
שחזרה מחופשת לידה בשנה הקודמת
וכבר קיבלה דרגה?
מקור?היועמשית : בהתאם להחלטת בג"ץ מסוף פברואר יופסק הסבסוד לחייבי גיל גיוס עד גיל 27
ככה עכשיו פורסםמקור?
ההנחיות החדשות לאברכיםהיועמ״שית קובעת במכתב למנכ״ל משרד העבודה ישראל אוזן: החל מסוף חודש פברואר בהתאם לפסיקת בג״צ מופסק הסבסוד לחרדים חייבי גיוס ועד גיל 27
בחוות הדעת שנשלחה מטעם ד״ר גיל לימון נכתב שחרדים בגיל מבוגר יותר (שנולדו לפני 16.7.1997) וקיבלו פטור משירות צבאי לפני פקיעת חוק הגיוס הקודם יהיו זכאים להמשך הסבסוד בשל לימודים תורניים
מיכאל שמש
איך אפשר לבטל את הגדרת האברך אם כבר הגשנו?מי שידקדק היטב הפתרון כתוב בחוו"ד עצמה
הפסקת זכאות לתמיכה לפי תבחין של לימודים תורניים וכן הזכאות לקבלת תמיכה בגין התבחין של לימודים תורניים
כלומר שכל חייב גיוס שזכאי להנחה שלא במסגרת התבחין של לימודים תורניים זכאי לסבסוד
כלומר כל אברך שפותח היום עוסק זעיר ולא מוגדר כאברך זכאי לסבסוד.
בהצלחה רבה לכולם
לא לבטל את ההגדרת אברך כי אם תבטל לא תהיה זכאי רטרו מתחילת שנה אלא לעדכן מ ה 28.2איך אפשר לבטל את הגדרת האברך אם כבר הגשנו?
או שלהוסיף מסמכים על עסק בנוסף להיותו אברך זה בסדר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים