זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

לא לבטל את ההגדרת אברך כי אם תבטל לא תהיה זכאי רטרו מתחילת שנה אלא לעדכן מ ה 28.2
מישהו כבר עשה את זה וקיבל אישור??
אשמח לדעת ולדעת בדיוק איך ומה לעשות
תודה רבה

מישו יודע מתי נשלחים הדוחות של התמת למעונות? באיזה תאריך כל חודש?

אם המצב התעסוקתי כרגע משתנה הם מתיחסים לזה?
כי כשמגישים את המסמכים הראשונים הם מבקשים מחודש 01-06 ולא מה שרלוונטי כרגע

ועוד שאלה, אם מצהירים שהבעל עוסק פטור האם צריך להצהיר מספר שעות מסוים?

שאלה בעלי אינו מחויב גיוס ועדיין כתוב לי שהדרגה מסתיימת ב28/2 מה הסיבה?

האם כאשר מוסיפים אח למעון הדרגה מתעדכנת לו אוטמטית כמו אחיו שכבר רשום קודם או שצריך להגיש שוב בקשה לדרגה
@בכיוון הנכון
תודה

אם בעלי נולד ב23.12.1997 אז ממה שאני מבינה הוא לא זכאי בקטגוריה של גיל 27
אבל אם בעלי עשה מילואים במלחמת חרבות ברזל ? במסגרת שלב ג' (שזה כמו שלב ב' רק בלי הטירונות)הוא עשה 100 ימי מילואים
מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה??

ואם קבלתי דמי לידה על חלק מהחודש והארכתי עד סוף אותו חודש, גם אני לא זכאית לשום הנחה על החודש הזה?
עד כמה שידוע לי הספסוד הוא רק עד לסוף ה15 שבועות של החל"ד ותו לא.
בדף של הזכאות מופיע מפורש את התאריך האחרון של הזכאות שזה סוף החל"ד בתשלום.
מעבר לזה הספסוד יושב רק בצירוף טופס חזרה לעבודה מחל"ד שחתום על ידי המעסיק
1739357786624.png

קבצים מצורפים

• 1739357808969.png
    1739357808969.png
    KB 69.1 · צפיות: 21
איפה אפשר לראות את הפטור מגיוס?
ניתן לבקש או באזור האישי במיטב, בקישור הבא:
או באתר הפקת אישורים:
במיטב צריך אימות בSMS בשביל לפתוח אזור אישי. ובאתר הפקת אישורים מספיק תאריך לידה ותאריך הנפקת ת.ז. ומקבלים את זה תוך 5 ימי עסקים למייל .

נערך לאחרונה ב:
הסתדרת?
כי בשעה טובה נפתחו המוקדים והם הסבירו לי מה לעשות.
כן. תודה!
(זה הקישור המוסתר בתחתית המסמך. ביקשתי מהנציגה שקצת יבליטו את זה או יסבירו יותר טוב לאן להיכנס)
ואגב. בעלי כבר חתם על כזה מסמך לפני חודש וחצי..

לאברכים ניתן להוציא תלוש בסך3159
או לפתוח עוסק פטור ואז יש פטור מהכנסות מינימום למשך חצי שנה

האם מישהו הצליח לערער על דרגה ושיחשבו ב3 תלושים מסוימים בין 1-6 2024?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה