- הוסף לסימניות
- #2,141
מה המקרה שלך ספציפי?האם מישהו הצליח לערער על דרגה ושיחשבו ב3 תלושים מסוימים בין 1-6 2024?
מה המקרה שלך ספציפי?האם מישהו הצליח לערער על דרגה ושיחשבו ב3 תלושים מסוימים בין 1-6 2024?
יש לי 3 תלושים רצופים 2-3-4 שנמוכים יותר ממה שיוצא מהממוצע.... רציתי שיחשבו לפי זה...מה המקרה שלך ספציפי?
גם אם זה היה פוגע בחודש מסויים הייתם יכולים להביא תלוש מצטבר של 3 חודשים לאחר מכןאני עובדת בשכר קבוע ובחישוב שלהם יוצא משכורת גבוהה יותר בכ1000 ש"ח
(בגלל זקיפת שווי של מתנה לחג *2 )
נס שזה לא פוגע לי בדרגה. אבל מבאס שזה מושפע וזה לא עוזר תלושים של חודשים ספציפיים
זה לא אבל אם יש לכם לאחר מכן תלושים טובים אתם יכולים לבקש תיקון קביעהיש לי 3 תלושים רצופים 2-3-4 שנמוכים יותר ממה שיוצא מהממוצע.... רציתי שיחשבו לפי זה...
והם לא מוכנים
מענין אותי אם יש כאלו שעשו להם את זה ..
אני כרגע מחכה כבר שעתיים לנציג אנושי בטלפוןהאם כעת כבר יותר קל להשיג מענה אנושי ?
או שזה עדיין כרוך בהמתנה ארוכה על הקו ?
והאם יותר קל להגיע לנציג אנושי דרך צ'אט ?
אשמח לשמוע מניסיון מהשבוע הזה,
בתודה מראש
אני הצלחתי אתמול להשיג נציגה בצ'אט תוך שעתיים.האם כעת כבר יותר קל להשיג מענה אנושי ?
או שזה עדיין כרוך בהמתנה ארוכה על הקו ?
והאם יותר קל להגיע לנציג אנושי דרך צ'אט ?
אשמח לשמוע מניסיון מהשבוע הזה,
בתודה מראש
קבעו לי דרגה 5 לפי חודשים 1-6זה לא אבל אם יש לכם לאחר מכן תלושים טובים אתם יכולים לבקש תיקון קביעה
"לכאורה" זה יתעדכן לכם לפי התלושים החדשים שהעלתם , זה לוקח זמן.קבעו לי דרגה 5 לפי חודשים 1-6
שלחתי בעדכונט ערעור צירפתי תלושים 9-11 ובקשתי לקבוע דרגה 3 לפי זה ולא התייחסו
[קיבלתי תגובה שטופל, ועדיין זה נשאר על דרגה 5]
בקיצור, יש כאן מישהו שתיקנו לו את הדרגה לפי חודשים מאוחרים?
הם כתבו בתבחינים אאל"ט שהחישוב יעשה לפי נתונים מצטברים -תבדקו בתלוש של חודש 11 את הברוטו מצטבר לב"ל תחלקו ב11 וזה הממוצע של ההכנסות שלכם-ככה חישבו גם לי ,לא ממצוע של שלושת החודשים ששלחתםקבעו לי דרגה 5 לפי חודשים 1-6
שלחתי בעדכונט ערעור צירפתי תלושים 9-11 ובקשתי לקבוע דרגה 3 לפי זה ולא התייחסו
[קיבלתי תגובה שטופל, ועדיין זה נשאר על דרגה 5]
בקיצור, יש כאן מישהו שתיקנו לו את הדרגה לפי חודשים מאוחרים?
זה נכון... אך גם אם לאחר החישוב כנ"ל מגיע לכם דרגה 3, אזהם כתבו בתבחינים אאל"ט שהחישוב יעשה לפי נתונים מצטברים -תבדקו בתלוש של חודש 11 את הברוטו מצטבר לב"ל תחלקו ב11 וזה הממוצע של ההכנסות שלכם-ככה חישבו גם לי ,לא ממצוע של שלושת החודשים ששלחתם
זה לוקח זמן.
כלומרזה נכון... אך גם אם לאחר החישוב כנ"ל מגיע לכם דרגה 3, אז
ברוכים הבאים למועדון!תגידו,
אנחנו היחידים שעדיין לא קיבלנו דרגה??
מה עושים???
כל פעם הם טוענים שחסר עוד מסמך
פשוט הזוייי!!
פניתי למבקר המדינה, לפניות הציבור ושום דבר לא זז- פשוט מתסכל
בגדול זה לוקח בין יום לשבועיים בדקו כל הזמן בעדכונט אולי חסר לכם מסמכים וכדומי דרך אגב כתיבה בצאט גם מקדםכמה זמן אחרי ששלחתם מסמכים שהיו חסרים קיבלתם דרגה מעודכנת?
מה השאלה?יש מישהו שיכול לעזור בחישוב דרגה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים