- הוסף לסימניות
- #2,161
לי טיפלו אחרי 6 שבועותבגדול זה לוקח בין יום לשבועיים בדקו כל הזמן בעדכונט אולי חסר לכם מסמכים וכדומי דרך אגב כתיבה בצאט גם מקדם
עדכנתי ב05.01 וקיבלתי דרגה אתמול
לי טיפלו אחרי 6 שבועותבגדול זה לוקח בין יום לשבועיים בדקו כל הזמן בעדכונט אולי חסר לכם מסמכים וכדומי דרך אגב כתיבה בצאט גם מקדם
מקרה חריג בגדול הם נוגעים בתיק אבל לא מעדכניםלי טיפלו אחרי 6 שבועות
עדכנתי ב05.01 וקיבלתי דרגה אתמול
תלוי למימישהו יודע מה יהיה עם הדרגות מחודש מרץ והלאה, האם הדרגות נשארות?
לא אמור להיות בעיהאברך חייב גיוס וגם שכיר על 3400 גם בבעיה?
ומה ההכנסות של האישה?אברך חייב גיוס וגם שכיר על 3400 גם בבעיה?
לנו עבר כבר יותר משבועיים ועדיין בטיפול.בגדול זה לוקח בין יום לשבועיים בדקו כל הזמן בעדכונט אולי חסר לכם מסמכים וכדומי דרך אגב כתיבה בצאט גם מקדם
תשלחו להם בצאטלנו עבר כבר יותר משבועיים ועדיין בטיפול.
אין שום כיתוב בעדכונט?השלמתי מסמכים וכתוב הסתיים טיפול ועדיין אין לי דרגה
מה עושים?
אין שום כיתוב בעדכונט?
ברגע שפותחים דרגה אחרי ינואר 2025@המוכשר !!! ולכל המבינים
אם תוכלו לעזור לי
יש לי ילדה מתחילת השנה שעדיין לא קיבלנו עליה דרגה
ועוד ילדה שהכנסנו עכשיו
עכשיו שאני בא לרשום את הילדה השניה לדרגה זה מציג לי בביטוח הלאומי את התלושים שמתחילת השנה (העיברית) עד עכשיו
לפי מה שזכור לי אח שנכנס למעון באמצע שנה לא מבקשים תלושים חדשים אלא לפי הדרגה שנקבעה להם, לא???
אבל יש לי כבר ילדה בפניםברגע שפותחים דרגה אחרי ינואר 2025
אוטומטית זה מעלה נתונים עד סוף 2024
גם כשלא היה סנכרון דרשו תלוש לאחר חלדאבל יש לי כבר ילדה בפנים
ולא שווה ע"פ התלושים אחרונים
ידוע לי משנים קודמות שאם מכניסים עוד ילד הדרגה שקיבלנו נשארת
מה אפשר לעשות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים