זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

שלום לכולם!
שואל בשביל בן משפחה שיש לו ילד במשפחתון שקיבל בשנה הנוכחית דרגה 7, ובימים האחרונים אב המשפחה הוכר כנכה בביט"ל ומתחיל לקבל קצבת נכות, האם יש דרגה יותר טובה מזו שנכים זכאים לה? והאם הקצבה נחשבת כהכנסה לעניין זה? או שזה מתעדכן אוטומטי?
מישהו יודע??

איך מגישים תלונה למבקר המדינה?
כאן:
-------------------------------
כל מי שניסה לקבל דרגה ולא קיבל מענה הולם
מתבקש לפנות למבקר המדינה במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לציין שם ומספר זהות וכתובת
מניסיון זה עובד חבל על הזמן מיד לאחר שנפתח פניה יש כבר תשובה לכל השאלות כולל התנצלות מכובדת
וכן בקישור: https://www.gov.il/he/service/appeal-to-labor-arm-public-appeals
----------------------------------

קיבלתי דרגה ב"ה אתמול
אשמח לדעת מאלו שכבר קיבלו החזר כספי - תוך כמה זמן ההחזרים מגיעים למעון / למשפחתון?
תודה 🙏

קיבלתי דרגה ב"ה אתמול
אשמח לדעת מאלו שכבר קיבלו החזר כספי - תוך כמה זמן ההחזרים מגיעים למעון / למשפחתון?
תודה 🙏
אצלי מנהלי המעון לא הסכימו להחזיר ופשוט לא שילמנו עד סוף שנה או עד שהגיעו לסכום שכבר גבו

אמרו לי במענה האנושי שיש לי דרגה 14 לכל השנה,
אבל באתר לא מופיע הערה, אבל גם לא זכאות מעבר לחודש 02
1740493595414.png

אצלי מנהלי המעון לא הסכימו להחזיר ופשוט לא שילמנו עד סוף שנה או עד שהגיעו לסכום שכבר גבו
לא אנושי וככה"נ גם לא חוקי,

דרגה שמתקבלת עד ה-15 לחודש - המטפלת תקבל ב-10 שלאחריו את המשכורת,

ככה זה (לפחות) בבית יעקב - פמילי

מישהו יודע
אם הכנסתי את הבן שלי למעון באמצע השנה ויש לו כבר אח עם דרגה האם אני צריך לבקש בשבילו עוד בקשה או שזה אוטומטי כפי דרגת האח

לא אנושי וככה"נ גם לא חוקי,

דרגה שמתקבלת עד ה-15 לחודש - המטפלת תקבל ב-10 שלאחריו את המשכורת,

ככה זה (לפחות) בבית יעקב - פמילי
הם קיבלו את הכסף וגם אנחנו
פשוט לא הביאו לנו 5000 (לדוגמא) חזרה, פשוט למשך 5 חודשים בערך לא שילמנו שקל

הם קיבלו את הכסף וגם אנחנו
פשוט לא הביאו לנו 5000 (לדוגמא) חזרה, פשוט למשך 5 חודשים בערך לא שילמנו שקל
ברוב המעונות שאני מכיר זה ככה

זה באמת דבר מגעיל ביחוד כשמדובר בסכום גדול
אצלי מדובר גם על 5 אלף ואני משלם על זה ריבית לצערי
אבל אין לי כח לריב על כזה סכום

אמרו לי במענה האנושי שיש לי דרגה 14 לכל השנה,
אבל באתר לא מופיע הערה, אבל גם לא זכאות מעבר לחודש 02
גם לי זה ככה
כל חודש זה מתעדכן בחודש הנוכחי
(בחודש הבא תראה עוד שורה של מרץ)

ככה זה אצלי
(בכל מקרה אתה יכול לברר גם מול המען עצמו אם יש לך דרגה זמנית או קבועה)

יש קו חדש למענה אנושי 0777709648
@נפש האדם ענו לך במספר הזה???
אני מהבוקר מנבה
כבר שעתיים בשיחה עד שמתנתק
לא מעדכן כמה לפני וכמה אחרי וכלום
נשמע שלא מזיז לאפחד.
מה יהיה?

גם בצאט שלהם לא מתקדם כלום מלבד נועם הנציג הוירטואלי :(

מה אתם עושים החודש?
אברך ללא פטור. -יש איזה דרך לפתור את הבעיה?

הבנתי שהתמת לא מאפשר את זה (היועמשית)
אם זה כן אפשרי אז כמה כסף צריך שיהיה בתלוש? -מי שאין לו פטור והוא לומד ועובד גם מקבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה