זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

דחוף!!!!!!!!!
האם בעוסק פטור משנה כמה שעות שבועיות רשמתי בפתחיחת התיק ברשות המסים?

המעון מעדכן שביטלו לנו את הסבסוד
אפילו שבעלי כבר הרבה מעל גיל גיוס
למי אמורים לפנות
ביטלו לכולם, או שאצלינו זה 'פשלה'

המעון מעדכן שביטלו לנו את הסבסוד
אפילו שבעלי כבר הרבה מעל גיל גיוס
למי אמורים לפנות
ביטלו לכולם, או שאצלינו זה 'פשלה'
גזירת המעונות: לכמה אברכים יופסק הסבסוד – ומה הפתרון?הרב ליאור גבאי, מנכ"ל רשת המעונות נאות מרגלית אמר בתוכנית אחת בצהריים כי "מדובר על כ-7,000 אברכים שנמצאים בגיל גיוס. אברכים בכל הגילאים מקבלים הודעה שהם לא זכאים, זו טעות, שוחחתי הבוקר עם מנכ"ל משרד העבודה - וזה יתוקן" • האזינואחת בצהרייםכ"ח שבט התשפ"ה (26.2.2025)
גזירת המעונות: הרב ליאור גבאי, מנכ”ל רשת המעונות נאות מרגלית אמר היום (רביעי) לנתן משי ואבי גדלוביץ’ בתוכנית אחת בצהריים כי “מדובר על כ-7,000 אברכים שנמצאים בגיל גיוס. אברכים בכל הגילאים מקבלים הודעה שהם לא זכאים, זו טעות, שוחחתי הבוקר עם מנכ”ל משרד העבודה – וזה יתוקן”.
הרב גבאי ציין כי “הדאגה שלי היא על 1,100 מטפלות אצלינו שכעת ההורים יעבירו את הילדים למסגרות לא מפוקחות. מזהים בריכוזים החרדים עזיבה מהמעונות. הנחתי לתת בחודש הקרוב על חשבוננו את המשך הסבסוד ברשת”.

לידיעתכם

גזירת המעונות: לכמה אברכים יופסק הסבסוד – ומה הפתרון?הרב ליאור גבאי, מנכ"ל רשת המעונות נאות מרגלית אמר בתוכנית אחת בצהריים כי "מדובר על כ-7,000 אברכים שנמצאים בגיל גיוס. אברכים בכל הגילאים מקבלים הודעה שהם לא זכאים, זו טעות, שוחחתי הבוקר עם מנכ"ל משרד העבודה - וזה יתוקן" • האזינואחת בצהרייםכ"ח שבט התשפ"ה (26.2.2025)
גזירת המעונות: הרב ליאור גבאי, מנכ”ל רשת המעונות נאות מרגלית אמר היום (רביעי) לנתן משי ואבי גדלוביץ’ בתוכנית אחת בצהריים כי “מדובר על כ-7,000 אברכים שנמצאים בגיל גיוס. אברכים בכל הגילאים מקבלים הודעה שהם לא זכאים, זו טעות, שוחחתי הבוקר עם מנכ”ל משרד העבודה – וזה יתוקן”.
הרב גבאי ציין כי “הדאגה שלי היא על 1,100 מטפלות אצלינו שכעת ההורים יעבירו את הילדים למסגרות לא מפוקחות. מזהים בריכוזים החרדים עזיבה מהמעונות. הנחתי לתת בחודש הקרוב על חשבוננו את המשך הסבסוד ברשת”.

לידיעתכם
יישר כח

השאלה אם זה יתוקן לבד
או שכל אחד יצטרף לפנות
והם ינסו קצת שיטת 'מצליח'

כי במעון שלנו טענו שהם מצידם לא מקבלים
והם ידרשו תשלום מלא אם לא נוציא כמובן

@נפש האדם ענו לך במספר הזה???
אני מהבוקר מנבה
כבר שעתיים בשיחה עד שמתנתק
לא מעדכן כמה לפני וכמה אחרי וכלום
נשמע שלא מזיז לאפחד.
מה יהיה?

גם בצאט שלהם לא מתקדם כלום מלבד נועם הנציג הוירטואלי :(
אני דיברתי איתם לפני שבוע וחצי במספר : 0732548392
פעם ראשונה חיכיתי שעתיים והתנתק
פעם שניה ענו אחרי שעה וחצי, הפקידה שלטה בחומר והיתה עניינית
חסכתי בשיחה הזו יותר מ5 אלף שקל (שנתי) אז היה שווה בסופו של דבר....

בלת"ק
שאלה ששאל אותי הורה
אם האמא הגישה בקשה ונשלח להורה 2 לאישור סנכרון ביטוח לאומי, אבל הורה 2 (האבא) אין לו קוד וסיסמא למערכת הזדהות ממשלתית אז הם לא אישרו על בעלה
האם זה נחשב שלפחות פתחו בקשה לסבסוד או שזה כאילו לא נפתחה כלל בקשה ?

בלת"ק
שאלה ששאל אותי הורה
אם האמא הגישה בקשה ונשלח להורה 2 לאישור סנכרון ביטוח לאומי, אבל הורה 2 (האבא) אין לו קוד וסיסמא למערכת הזדהות ממשלתית אז הם לא אישרו על בעלה
האם זה נחשב שלפחות פתחו בקשה לסבסוד או שזה כאילו לא נפתחה כלל בקשה ?
למיטב הבנתי, תוך שבוע ההורה השני חייב לאשר את החלק שלו
אם לא, הבקשה מתבטלת

שאלה,
אברך יש לו גם עסק עצמי ,
הכנסות נמוכות ממינימום לכל חודש,
הם ביקשו 3 חודשים מרואה חשבון, והרואה חשבון אומר שזה נמוך,
אבל הוא גם אברך בכולל שני סדרים מלאים, (שלחנו כבר את הטפסים 3 ו8)
אז אין בעיה לשלוח פחות מהמינימום?

נערך לאחרונה ב:
1744068173352.png

שלום וברכה
דברתי עכשיו טלפונית עם נציגה

היות ובעלי בעל עסק החל מה01/2025, ועדיין נדחתה הבקשה שלנו לסבסוד.
שאלתי אותה מה הסיבה?
היא אומרת לי:
הוא חייב בגיוס , ולכן לא משנה כמה הוא עובד או מכניס או עצמאי או שיש לו תלוש
הוא לא יהיה זכאי לדרגה כלשהיא כל עוד הוא חייב בגיוס.

הייתי ממש מופתעת ושאלתי אותה כמה פעמים האם הבנתי נכון וחזרתי על מה שאמרה,
ואמרה כן, כל עוד הוא חייב בגיוס ואין לו פטור או אישור מיוחד מצה"ל
אין מה לעשות, הוא לא יהיה זכאי לדרגה.

אם זה ככה,
מה עוזרות כל הפתיחת עסקים פטורים או זעירים?!
אם ממילא המעמד מול צה"ל לא מסודר אז לא מקבלים הנחה?

וזאת תגובת הנציגה בצ'אט:

שלום עטרה !

עודכנה לכם דרגה עבור חודש 02.2025 ,

מתוך הנחייה שהתקבלה מהאגף הבכיר לעידוד תעסוקת הורים , משרדנו אינו מורשה לשנות סטטוס תעסוקתי לאברך כולל החל מינואר 2025 ,

הנחיות נוספות יתקבלו בהמשך .

בברכה

שרונה משרד העבודה

התקשרתי עכשיו
ענו תוף פחות מדקה!!
נצלו את הזמנים הפנויים!!

שלום רב,
אשמח למידע,
קיבלתי דרגה על סמך דמי אבטלה עד לחודש מרץ,
עכשיו אני רוצה לשלוח תלושי שכר על עבודה חדשה של 3 חודשים אחרונים,
מישהו יודע אם יש סינכרון מעודכן מביטוח לאומי לחודשים של 2025 ?
באזור האישי מופיע סנכרון רק עד דצמבר 2024, גם באתר של ביטוח לאומי עדיין לא מופיעים נתונים על העבודה החדשה.

וזאת תגובת הנציגה בצ'אט:

שלום עטרה !

עודכנה לכם דרגה עבור חודש 02.2025 ,

מתוך הנחייה שהתקבלה מהאגף הבכיר לעידוד תעסוקת הורים , משרדנו אינו מורשה לשנות סטטוס תעסוקתי לאברך כולל החל מינואר 2025 ,

הנחיות נוספות יתקבלו בהמשך .

בברכה

שרונה משרד העבודה
פשוט שערוריה!
עד שבפסח עדכנו לבת שלי דרגה 14-כמו לבן בעצם
ביטלו את זה בגלל "ביקורת"
ושוב טלפון... ושוב על הקו....
תכלס,
מי שדווח בתחילת השנה כאברך לא יכול לשנות
אבל הילד שנכנס באמצע שנה-קיבל דרגה כי דיווחנו שהאבא עצמאי וזה גם התקבל??!!
נכון, אבל אצל הילדה דיווחתם שהאבא אברך....
אבל האבא של הילד ושל הילדה זה אותו אבא!!
את צודקת אבל אין לנו מה לעשות עם זה.....

אבל אם אדם עובד יחליט פתאום לזכות להיות אברך, מעניין אם גם את זה אי אפשר לשנות....

ומלכות הרשעה מהרה תעקר ותשבר ותכלם ותכניעם במהרה!!!

אני עצמאי כבר מעל שנה ובהתחלה קיבלתי זכאות לחודש 3 אחרי זה ביטלו לי, אשתי התקשרה היום והנציגה אמרה לה שקיבלו הנחיה חדשה שמגיל 26 כן יקבלו זכאות עד סוף שנה, מישהו יודע משהו שמע משהו על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה