כללי "זה השולחן"

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 90740

ידידה בקשה ממני לפרסם עבורה. נשמח - שתינו - לחוו"ד. (משהו מפריע לה בטיפוגרפיה, אני לא הצלחתי לראות)

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 516.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תמונה נהדרת, ועיצוב מושך...
לגבי הטיפוגרפיה, קשה לי להחליט אם הבעיה היא בה, או בניסוח.

• הוסף לסימניות
תמונה יפיפיה,
לדעתי כל החלק העליון הורס, (הלבן במיסגור ורוד)

הייתי עושה משהו יותר עדין,

• הוסף לסימניות
העיקרון יפה!
אבל מישום מה הביצוע נראה קצת פחות.
טיפה יותר מדי פריטים משתלבים.
אבל הצבעים יפים.

• הוסף לסימניות
לעשות כמו הרקע למטה?
ואגב, אפשר לעזור בניסוח?

• הוסף לסימניות
נו תעזרו, אני מחכה נואשות לעזרה בקשר לטיפוגרפיה למעלה

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת ואיך אפשר לשנות את זה?

• הוסף לסימניות
את הטקסט לשים על התמונה ישר בלי כל הריבוע מאחור (כדוגמאת מה ששלחתי כמובן שסתם זרקתי טקסט וכו'...)

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 224.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ניסיתי לצערי אין לי הרבה סבלנות אבל זה מה שיצא!
להורים:תצוגת רהיטים מרהיבה....
לילדים:קיץ מהנה עם ערסל מתנת זה השלחן...

• הוסף לסימניות
התמונה מרהיבה!!
מגרה ביותר.
היא אוטנטית? כלומר באמת הערסל תלוי בחדר הזה ושם צלמו אותם?
הטיפו' יכולה להשתנות.
הפונט בסדר אפשר להשתמש ברגיל שלו. הפסים על ה"ערסל מתנה" מיותרים.
תנסי לשים רק משפט על התמונה עצמה ללא מלבן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן הערסל תלוי בחדר, והצילום באמת מקצועי

• הוסף לסימניות
שני המשפטים הראשונים כמו שהם, משפט שלישי:
"גם לילדים שלך מגיע"... וכו'

הרעיון של הטקסט על התמונה כפי שהציעו יותר טוב.

• הוסף לסימניות
חשוב להגיע עם משפט אחד גדול שיש בו את המסר של המודעה. לדוג': 'החוויה היא גם שלהם'
ובהרבה יותר קטן: כשאת נהנית מחווית קניה ב'זה שהולחן' יהנו ילדיך מערסל חלומי לפינוק יומיומי... ועוד בלה בלה שמתאים לכם... בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כן, הטקסט על התמונה עדיף.

• הוסף לסימניות
סתם נדחפת:
הצילום של קידי קליק נהדר ומקצועי, וכגרפיקאים זה מראה לכם כמה כדאי לשכנע את הלקוח להשקיע בצילום מקצועי. המודעה הסופית נראית אחרת, אין בזה שום ספק, וזה משפיע בעקיפין גם על השם שלכם כגרפיקאים.

ואם אני כבר פה: אהבתי מאוד את הגרפיקה (פחות של החלק העליון), אבל אני לא באמת מבינה בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;559252:
סתם נדחפת:
הצילום של קידי קליק נהדר ומקצועי, וכגרפיקאים זה מראה לכם כמה כדאי לשכנע את הלקוח להשקיע בצילום מקצועי. המודעה הסופית נראית אחרת, אין בזה שום ספק, וזה משפיע בעקיפין גם על השם שלכם כגרפיקאים.

ואם אני כבר פה: אהבתי מאוד את הגרפיקה (פחות של החלק העליון), אבל אני לא באמת מבינה בזה.

אבל החלק העליון - זה הגרפיקה... כל השאר (כמעט) זה הצילום עצמו...

• הוסף לסימניות
אפשר להגביה מעט את החלק התחתון של המודעה (כלומר, "להרים" את התמונה ולהגדיל את השטח התחתון)
כמו"כ, כדאי לשחק קצת בגדלים של הפונטים גם למטה. לדוגמ': "כניסה זמנית..." יכול להיות בסוגריים וקטן יותר.
המילים "בוקר" ו"ערב" יכולות להיות קטנות יותר.
וכן לצמצם מעט רווח בין 2 השורות שלמטה.

• הוסף לסימניות
בלי שקראתי את כל מה שכתוב למעלה

צריך שהמגיע לך
והמגיע לילדים שלך
יתחיל מאותו מקום בימין ויהיה בעל אותו אפקט
אחרת לא ברור מה שכתוב

• הוסף לסימניות
וואו צילום מתאים! יש לצלמת הזו אתר שניתן יהיה להתרשם מהתמונות שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;559167:
תמונה נהדרת, ועיצוב מושך...
לגבי הטיפוגרפיה, קשה לי להחליט אם הבעיה היא בה, או בניסוח.

בניסוח.

אין ספק שניסוח קצר יותר. קולע יותר.
וכמובן הטיפוגרפיה קלה ומובנת יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה