כללי זה חוקי?!

• הוסף לסימניות
זה חוקי לקנות פונט של פונטביט ממשהו שקנה חבילה?
פשוט, לקוח רוצה גופן מסוים שאין לי וכעת, אין לי חבילה (ולקנות גופן אחד זה ממש לא משתלם)
אשמח לדעת זי די דחוף לי...
תודה מראש!:)

• הוסף לסימניות
לא, זה לא חוקי לחלוטין.
בעת הקניה כל רוכש חותם על זה שהוא לא יעביר את הקבצים וכו' וכו'.
רישיון השימוש מוגבל למיקום גאוגרפי מסוים - משרד או בית שנקבע מראש.

• הוסף לסימניות
ממש לא.
הרשיון ניתן אך ורק למי שרשום ברשיון השימוש
אלא אם כן את ״עובדת״ שלהם או משהו דומה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה! הייתי כמעט בטוחה בזה שאי אפשר אבל בהיות וראיתי כמה שכותבות מדי פעם "תמונה משאטרסטוק בתשלום" התחלתי להתלבט....

• הוסף לסימניות
2 הדברים אינם חוקיים.
יש רק כאלו שטוענים על שאטרסטוק מכיוון שזה גויים וכו' וכל אחד ישאל את רבו.

אבל פונטים מחברה ישראלית ויהודית וודאי שאסור במיוחד שחותמים זאת.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה לא רק קטע של גזל מגויים, אין אפשרות להסתבך איתם? וחוצמזה גזל מגויים אז למה בתשלום?:)

• הוסף לסימניות
שאטרסטוק חברה עולמית הנמצאת בחו"ל ככה שהסתברות הבעיות(לא הלכתית או חוקית אלא שיראו מודעות עם תמונות שאטרסטוק) מועטת

ואילו החברות פונטים יש להם אפילו שלוחה פה בפרוג....;)
אז שיראו שימוש שלכם שאינו נכון יכולים לדעת וודאי...

אבל אנחנו נוהגים לפי החוק אז ככה שאצלינו הכל קנוי...(כבר נגשו אלינו חברה שהשתמשנו במוצריה הגרפיאים וראו את עבודתינו וביקשו קבלה שהשימוש חוקי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה