זה יכול ללכת ביחד??? חוות דעת מהמומחים...

• הוסף לסימניות
לקוחה בקשה ממני לעצב לה לוגו לעסק בתחום הפקת אירועים.
היא הביאה את השם והסלוגן. שם העסק: "פיקס" הסלוגן: "שמים את הארוע שלכם בפוקוס"

לדעתי השם והסלוגן לא הולכים ביחד, הם לא מעבירים מסר זהה ולא מתחברים לי. הקשר היחיד בינהם הוא הצליל הדומה בפיקס-פוקוס.

הסברתי לה את זה אבל היא טוענת שלא בהכרח שמה שנוגד את כללי הפרסום יזיק לשיווק.

מה דעתכם? מי צודק? (ויתכן בהחלט שאני הטועה) אשמח לחוות דעת בקרוב כי היא כבר לוחצת עלי להתחיל משהו ואני לא רוצה להתחיל כל עוד אני לא שלמה עם מה שאני הולכת לעשות.
תודה.

• הוסף לסימניות
בתור לקוחה עם אוזניים פקוחות - זה נשמע לי לא לעניין.
אם רוצים דווקא שם כזה עם סלוגן כזה (שאינם קשורים), מוכרחים לבחור ביטויים שלא יפלו לשון על לשון!

• הוסף לסימניות
גם השם וגם הסלוגן לא משו, ולא רק זה, הם נדושים ולעוסים... חבל עליה...
זה שם חדש שלה או שזה השם המוכר שלה?

אם זה חדש, תנסי להציע לה תחליף, לעניות דעתי כדי לה לעשות שם ישראלי-עברי, משו חזק שאנשים עדיין לא ראו. מחילה מהאמריקאים, אבל השמות האמריקאים כבר לא משחקים על המצפון של אף אחד, היום זה לא פעם - שראו שם באנגלית אז התלהבו ורצו לחנות... (ניחה, אם זה חנות בגדים תוצרת חוץ, אבל מעצבת בארים?!)

• הוסף לסימניות
הלקוחה פנה אילך לקבל שירות עיצוב ולא להפוך לה לייועצת אסטרטגית

• הוסף לסימניות
פעמים רבות, המעצבים הגרפים צריכים ללבוש גם כובע של ייעוץ, בפרט עם מדובר במהלך שיכול להזיק, אז לא חבל על העבודה שלה? ועוד אח''כ הלקוחה אומרת שהיא עשתה את המיתוג אצלה.... לא הייתי אומרת שיצא לה שם טוב עם יצא מפושל...

• הוסף לסימניות
אולי באמת תפני אותה להתייעץ עם עוד מישהו... - מישהו ניטרלי, או מישהו מבין.
כשהיא תשמע עוד דעה [ומן הסתם היא תהיה כדעתך...] ודוקא מבחוץ, היא כבר לא תתבצר כ"כ בעמדתה ותהיה מוכנה לשמוע ולשנות.

ותמיד תוכלי להציע לה לקחת ליווי פרסומי ואסטרטגי שודאי ישתלם לה.

אני פה, גם בשבילה...
הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה