זה כל ההבדל...

• הוסף לסימניות
ההבדל הקריטי בין להעיז ובין לפחד לנסות...

הצייר הראשון שהעלתי לכאן אתמול (לא קלטתי איך אני מביאה לכאן תקישור)
בא מתוך פחד להעז לנסות את כל מה שלמדתי, כדי לא להיכשל.
זה מפחיד. תודו. (דרמטי משו...)

אבל בהחלטה של רגע ,התיישבתי על הציור מחדש...סידרתי את הכל לפי הכללים..
פרספקטיבה .בניה נורמלית ותאורה כמו שצריך
תודו שרואים את ההבדלים...

למרות שיש בפנים של הצייר הקודם משו שגורם לי לא לזרוק אותו לסל המיחזור...
פרסומת לפירסום.jpg

• הוסף לסימניות
שיפור ענק
הקפיץ את האיור בכמה רמות

וכל הכבוד שהתיישבת לשדרג
אחד הדברים הקשים---

• הוסף לסימניות
שאני יבין, את ציירת את זה?!
יש לך סגנון נהדר ויפיפה!
כל הכבוד שלא התייאשת.
ולשמור סקיצות. ברור. זה חד הדברים הכי כיפיים ומנחמים בשעת משבר.

תמשיכי ליצור ולהדהים!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
וואי, איזה שדרוג מהמם!
כל הכבוד ממש!
אצל מי את לומדת?

• הוסף לסימניות
יאאא תודהה! ריגשתם!! :)
וואי, איזה שדרוג מהמם!
כל הכבוד ממש!
אצל מי את לומדת?
למדתי לומדת ואלמד בכמה מקומות.. סהכ עוד בתחילת דרכי :p
אבל מי שממש הקפיצה לי את הרמה זה אמונה שץ האלופה!

• הוסף לסימניות
וואו איזה שינוי! מהמם ממש!

• הוסף לסימניות
סגנון מאוד עכשוי ומרענן...שאפו

• הוסף לסימניות
מעולה, מתפעל מההשקעה הניכרת ללמוד את השכלים ומהמשמעת עצמית להשתמש בהם, שמעתי הרבה מאיירים גדולים מהעולם כולם אומרים אותו דבר, למצוא עבודות וכסף זה לא הבעיה שצריכים להתרכז בה, חבל להשקיע זמן ומאמצים בכיוון הלא נכון ולהשאר חובבן, הבעיה האמיתית זה איך להשתפר ולהגיע לרמה גבוהה, ובזה צריכים להשקיע את כל הכוחות,
וכשמגיעים לזה, הכסף בא ממילא.
תצליחי!
נ.ב-
יתכן וכל זה נכון רק לגבי העולם הגדול שיש בו הרבה מבחר ותחרות, והמו"לים מחפשים איכות,
אבל במגזר שלנו כרגע, בכלליות עדיין מעדיפים זול על איכות, ולכן לחובבן המתאמץ דווקא יש יותר אפשרויות,
אבל זה משתנה אני מאמין די מהר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעולה, מתפעל מההשקעה הניכרת ללמוד את השכלים ומהמשמעת עצמית להשתמש בהם, שמעתי הרבה מאיירים גדולים מהעולם כולם אומרים אותו דבר, למצוא עבודות וכסף זה לא הבעיה שצריכים להתרכז בה, חבל להשקיע זמן ומאמצים בכיוון הלא נכון ולהשאר חובבן, הבעיה האמיתית זה איך להשתפר ולהגיע לרמה גבוהה, ובזה צריכים להשקיע את כל הכוחות,
וכשמגיעים לזה, הכסף בא ממילא.
תצליחי!
נ.ב-
יתכן וכל זה נכון רק לגבי העולם הגדול שיש בו הרבה מבחר ותחרות, והמו"לים מחפשים איכות,
אבל במגזר שלנו כרגע, בכלליות עדיין מעדיפים זול על איכות, ולכן לחובבן המתאמץ דווקא יש יותר אפשרויות,
אבל זה משתנה אני מאמין די מהר.
תודה!! אתם ממש מדרבנים ונותנים חשק להמשיך להשקיע:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה