זה לא אני!...

• הוסף לסימניות
כאילו, רק הלכתי פה ופתאום הביצה התפוצצה...
לא יודע. פתאום.:eek:

במקורי זה נראה יותר טוב. עד שאני יגלה איך אפשר להעלות ציורים ידניים בצורה יפה...
צפה בקובץ המצורף 253496

קבצים מצורפים

• 122.jpg
    2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חחח, ה"מזיק" של המשפחה... (כל זמן שהוא לא שלי אפשר לצחוק;)) קריקטורה מעולה! (רק האזניים הלכו לו לאיבוד - כנראה בגלל זה הוא לא שומע שצועקים עליו)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1757265:
היסטוריה, (אני משערת;))

את עדין בסמינר??
או שאני טועה?

את מציירת מדהים!

• הוסף לסימניות
מתוק!
תצלמי את התמונה באור יום, או שפשוט תסרקי

• הוסף לסימניות
ציור מלא חן דווקא ככה אפשר להתרשם ממנו יותר,לא הבנתי את הקשר בין הילד לביצה ולכליפה מישהו זרק עליו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1758402:
ציור מלא חן דווקא ככה אפשר להתרשם ממנו יותר,לא הבנתי את הקשר בין הילד לביצה ולקליפה מישהו זרק עליו?

נראה לי שהוא ניסה לעשות תל אביבי עם הביצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1758801:
נראה לי שהוא ניסה לעשות תל אביבי עם הביצה.

חח
עכשיו הסתכלתי שוב
איזו הבעה מדוייקת של לא-עשיתי-כלום-אבל-אני-מת-מפחד-כי-בעצם-כן

• הוסף לסימניות
חחחח
ציור מתוווווק!!!! אהבתי!
ממש אומנותי! כזאת יצירה מעיפרון ודף, בלי טריקים ,בלי שטיקים;)

• הוסף לסימניות
וואו הבעה מצוינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה