זה לא בפורום נכון... אבל אין לי ברירה אחרת, צלמות צריכה את העין המקצועית שלכם

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מצלמה מקצועית רק למשהו חובבני,
למדתי צילום בעבר ויודעת את הבסיס וקצת מעבר,
חשוב לי מצלמה איכותית אבל במחיר לא מופקע,...
אחרי שיטוט קצר ברשת מצאתי משהו.
יש לי את המפרט , אשמח לחוות דעתכן לפי המפרט, האם היא טובה, ותספק לי את צרכיי? ומה לגבי המחיר שלה?
אשמח לכל הערה, תודה רבה
1620641712141.png

1620641773901.png

1620641794131.png

• הוסף לסימניות
לעדשה 75/300 אל תתקרבי.
אין לה מייצב אוטומטי, והיא כבדה מאוד

• הוסף לסימניות
כל החבילה הזאת לא מומלצת בכלל ואני אסביר:
גוף המצלמה הוא 4000D שזה רמה מעל המצלמות הקומפקטיות והביתיות של קנון, הרמה שלה לא משהו מקצועי
העדשת 18-55 עדשה גרועה, לא מרחיבה אפילו עליה....
העדשה השניה לפי מה שהבנתי לא מומלצת.
המלצה שלי זה גוף מצלמה 250D- היא קלה ונוחה לשימוש והתוצאות שלה מצוינות למי שלא לוקחת את זה בתור מקצוע
ההמלצה היא על עדשת 50 מ"מ.
עולה בערך 2500 שתיהם ביחד ומאמינה שביד 2 אפשר למצוא זול יותר.
מקווה שהועלתי, בהצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה