התייעצות זה לא היה מעצבן אתכם?

• הוסף לסימניות
רציתי לפתח תמונות בחנות מסוימת, התקשרתי לברר כמה עולה כל גודל של תמונה, רציתי לפתח 2 תמונות גדולות ועוד 5 תמונות בגודל של צלם, ענו לי בחנות כמה עולה כל גודל ואמרו שמינימום 10 ש"ח להזמנה. אני הבנתי שהזמנה זה כל ההזמנה שלי כולל כל התמונות מכל הגדלים שזה ברור שיוצא יותר מ10 ש"ח. אחרי הפיתוח אמרו לי שעל 5 תמונות הצלם (שכל אחת עולה 1.5 ש"ח) כיון שיוצא פחות מ10 ש"ח אני צריכה לשלם על התמונות 10 ש"ח, כי כל גודל נחשב להזמנה נפרדת - נקודה שלא הדגישו לי בתחילה. אמנם מדובר פה בסה"כ בעוד 2.5 ש"ח, אך יכולתי להכניס בזה כמעט עוד 2 תמונות. זה לא מעצבןןןןן??? ועוד המוכר אומר לי שיש לו הרבה לקוחות והוא לא יכול להדגיש את זה לכל אחד, למרות ששאלתי בפרוש על המחיר!
מעניין אותי מה הייתם עושים במקומי? משלמים כמו שה תמים / מתמקחים על המחיר ואם הם לא מתפשרים אז פשוט לא לוקחים את התמונות / שואלים רב / אחר?

• הוסף לסימניות
מקסימום הייתי מוסיף איזה משפט והייתי אומר לו שמבחינתי הוא גנב, והוא יירד על זה בגלגול, סתם כדי לדרוך לו על המצפון.
ויכול להיות שאתה צודק, וזה גזל והוא ירד על זה בגלגול.
האם אתה מרגיש טוב עם זה שנשמה של יהודי תרד בגלגול בשביל 2.5 שקל שהוא גזל ממך?
לא יודע כמה הייתי מתאפק בעצמי, אבל נקודה למחשבה...

• הוסף לסימניות
באמת מעצבן,
אבל ברגע שמדובר ב2.5 ש"ח לא שווה האנרגיות,
מקסימום הייתי מוסיף איזה משפט והייתי אומר לו שמבחינתי הוא גנב, והוא יירד על זה בגלגול, סתם כדי לדרוך לו על המצפון.
נראה לי שבמקורותינו נאמר שגם זה שחייבים לו יאלץ לרדת בגלגול (אחרת למי החייב יחזיר...) כך שלא מומלץ להקפיד

• הוסף לסימניות
היה פה לאחרונה אשכול שעסק בשאלה איך לעודד את הציבור החרדי לקנות בחנויות 'משלנו'.
בשום אופן אסור לעשות הכללות. אבל סיפורים כמו הסיפור הזה לא מסייעים למטרה הנ"ל. וחבל.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבמקורותינו נאמר שגם זה שחייבים לו יאלץ לרדת בגלגול (אחרת למי החייב יחזיר...) כך שלא מומלץ להקפיד
הוא יחזיר ליורשים שלו.
וסתם ככה כוונתי היתה, שהוא יוותר לו על ה2.5 ש"ח רק כדי לדרוך לו על המצפון יאמר לו את הנ"ל.

• הוסף לסימניות
העסקים האלו טיפשים, בגלל השקלים האלו הם מאבדים לקוחות קבועים.
שימו לב שבריכוזים החרדיים החנויות הכי עמוסות הם אלו שהוכחו כאנשים ישרים ואמינים
וכן להיפך...

• הוסף לסימניות
זה משהו נורמאלי בכל החנויות פיתוח שאני מכירה הם דורשים את זה
לא שווה להם פחות מזה
וגם לא שווה להם לוותר על השתיים וחצי שקל שהם מקבלים כי הכסף שהם מרויחים נוצר משקל ועוד שקל

• הוסף לסימניות
זה משהו נורמאלי בכל החנויות פיתוח שאני מכירה הם דורשים את זה
לא שווה להם פחות מזה
וגם לא שווה להם לוותר על השתיים וחצי שקל שהם מקבלים כי הכסף שהם מרויחים נוצר משקל ועוד שקל
עבדתי בכמה חנויות כאלו
נכון מינימום להזמנה זה 10 ש"ח אבל ברור שכל הגדלים יחד נכנסים להזמנה אחת ולא כל גודל בנפרד

• הוסף לסימניות
העסקים האלו טיפשים, בגלל השקלים האלו הם מאבדים לקוחות קבועים.
שימו לב שבריכוזים החרדיים החנויות הכי עמוסות הם אלו שהוכחו כאנשים ישרים ואמינים
וכן להיפך...
דווקא מדובר בעסקים הכי מבוססים עם אף למעלה, הם יודעים שהלקוחות צריכים אותם יותר משהם צריכים את הלקוחות.
אמר לי המוכר בשוויון נפש: "אל תקחי את התמונות, חפשי לך חנות אחרת..." עדיף לו להפסיד את יתר ההזמנה שכבר פותחה העיקר לא לוותר על 2.5 ש"ח?! או שהוא יודע שהלקוחות בין כה וכה צריכים אותו כי הפיתוח שלו באמת איכותי... זה מעצבן הזלזול הזה בלקוחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה