דרוש מידע זה לא חוקי!?

• הוסף לסימניות
היי
אני לא יודעת למי אני אמורה להפנות את השאלה, כותבת כאן, בתקווה להתייחסות מצד המנהלים
אני רואה פעמים רבות שמתייגים ניקים/ות,
לפני כמה ימים פתחתי נושא ותייגתי ניקית שהייתי צריכה אותה , להתייעץ איתה לגבי נושא מסויים שכתבה בעבר (לא הצלחתי למצוא את האשכול המדובר)
כתבתי לה שתכתוב לי באשכול שפתחתי ואשאל אותה מה שרציתי
להפתעתי, הנושא נמחק, סיבה: לא חוקי
איך בכל אופן ניתן לתייג ניקים בצורה חוקית?

אשמח לעזרה ממי שמבין

תודה!

• הוסף לסימניות
היי
אני לא יודעת למי אני אמורה להפנות את השאלה, כותבת כאן, בתקווה להתייחסות מצד המנהלים
אני רואה פעמים רבות שמתייגים ניקים/ות,
לפני כמה ימים פתחתי נושא ותייגתי ניקית שהייתי צריכה אותה , להתייעץ איתה לגבי נושא מסויים שכתבה בעבר (לא הצלחתי למצוא את האשכול המדובר)
כתבתי לה שתכתוב לי באשכול שפתחתי ואשאל אותה מה שרציתי
להפתעתי, הנושא נמחק, סיבה: לא חוקי
איך בכל אופן ניתן לתייג ניקים בצורה חוקית?

אשמח לעזרה ממי שמבין

תודה!
אם המטרה כדי ליצור קשר ובעצם לעקוף את ההגבלה של הודעות פרטיות - אסור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה