זה לא מגרה אותכם?!

• פותח הנושא אורח
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בכל מקרה אותי זה מגרה...

קבצים מצורפים

• פארק מים 4.png
    פארק מים 4.png
    KB 258.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה, במיוחד הרקע של הדקלים
קיץ (טברייני) בתפארתו......!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;2390687:
יפה, במיוחד הרקע של הדקלים
קיץ (טברייני) בתפארתו......!

דווקא היה נראה לי שזה אשקלונה (פארק מים באשקלון).

• הוסף לסימניות
מגרה מגרה
פעם פעם כשהייתי צעירה ויפה (ביסודי) והייתי מסוגלת להתגלש בצהובות באשקלונה כמה פעמים ברציפות

• הוסף לסימניות
טעיתם זה בימית 200...

• הוסף לסימניות
הציור הראשון עוד בסדר, צריך לעבוד על הקונטור,
השני קצת....לא.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה במיוחד:)

• הוסף לסימניות
זה נראה שהמים קרים.. (או שפשוט קר לי?)
הציור ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2390903:
מגרה מגרה
פעם פעם כשהייתי צעירה ויפה (ביסודי) והייתי מסוגלת להתגלש בצהובות באשקלונה כמה פעמים ברציפות

חשבתי שרק אני מרגישה ככה

עזבי הבחורות היום לא יודעות לנצל ..בגיל 16-17 הן כבר עובדות בשיא המרץ
מעונות, גרפיקות, עורכות וידאו, תסרוקות ועוד...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות החמות....
תחכו לקיץ בסבלנות......:):):):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה