מצטרף לתודה.תודה רבה על ההעלאה המוקדמת
למי שיש גישה ל-GPT, מומלץ לבקש ממנו לשכתב את ההוראה לבינה מלאכותית. הוא עושה את זה בצורה טובה.
עדיפות לתמונה מרובעת. תמונה מלבנית לא תפסל.חייבים תמונה מרובעת?
לכאורה הרבה יותר טוב בתמונה מחולקת מלבנית.
אפשר לכתוב ל-GPT כך:מה הכוונה לשכתב בבינה מלאכותית?
אתגר קשה מאוד
בזבזתי 6 תמונות בצאט GPT
יצא לא מקצועי![]()
שכתבתי ,לא עזרעדיפות לתמונה מרובעת. תמונה מלבנית לא תפסל.
אפשר לכתוב ל-GPT כך:
"עזור לי לשכתב הוראה לבינה מלאכותית שתיצור תמונה מחולקת ל-3 חלקים, שבה רואים [לתאר בקצרה את הסיפור הרצוי]."
GPT ינסח עבורך פרומפט מתאים, שבו אפשר להשתמש ישירות או להעביר לבינה אחרת, כמו Leonardo FLUX DEV, שראיתי שגם בו יש תוצאות מעולות!
אפשר לכתוב לי פורמט בgpt?עדיפות לתמונה מרובעת. תמונה מלבנית לא תפסל.
אפשר לכתוב ל-GPT כך:
"עזור לי לשכתב הוראה לבינה מלאכותית שתיצור תמונה מחולקת ל-3 חלקים, שבה רואים [לתאר בקצרה את הסיפור הרצוי]."
GPT ינסח עבורך פרומפט מתאים, שבו אפשר להשתמש ישירות או להעביר לבינה אחרת, כמו Leonardo FLUX DEV, שראיתי שגם בו יש תוצאות מעולות!
ממש מתנצל, אין לי אפשרות להעביר לשעה אחרת. ההודעה נכתבה ברגע שבו היא נכתבה, וכבר נמחקו המון פעמים תמונות בדקה לעשר. לא הוגן כלפי אחרים שאשאיר את התמונה שעלתה לפני הזמן.@מנהל ai ,
אני שמה לב עכשיו שהוא כותב שהעליתי ב21:59.
האמת שאצלי בשעון היה כבר 22:00. ככל הנראה היה כמה שניות לפני 22:00
אפשר להתחשב ולא למחוק לי את התמונה ולא להעביר אותה יותר למטה?
תודה
@מנהל ai האם מותר להשתמש בתמונות שבאתגר?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים