נספח לאתגר זה לא עונש זו תוצאה-נספח לאתגר 185

• הוסף לסימניות
חיפשתי משהו מאתגר, ולכן צרפתי את הפרומפט המקורי כדי שיוכלו לראות דוגמאות ולהיעזר בהן.

למי שיש גישה ל-GPT, מומלץ לבקש ממנו לשכתב את ההוראה לבינה מלאכותית. הוא עושה את זה בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לשכתב בבינה מלאכותית?
אתגר קשה מאוד
בזבזתי 6 תמונות בצאט GPT
יצא לא מקצועי:(
למי שיש גישה ל-GPT, מומלץ לבקש ממנו לשכתב את ההוראה לבינה מלאכותית. הוא עושה את זה בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
חייבים תמונה מרובעת?
לכאורה הרבה יותר טוב בתמונה מחולקת מלבנית.
עדיפות לתמונה מרובעת. תמונה מלבנית לא תפסל.
מה הכוונה לשכתב בבינה מלאכותית?
אתגר קשה מאוד
בזבזתי 6 תמונות בצאט GPT
יצא לא מקצועי:(
אפשר לכתוב ל-GPT כך:
"עזור לי לשכתב הוראה לבינה מלאכותית שתיצור תמונה מחולקת ל-3 חלקים, שבה רואים [לתאר בקצרה את הסיפור הרצוי]."

GPT ינסח עבורך פרומפט מתאים, שבו אפשר להשתמש ישירות או להעביר לבינה אחרת, כמו Leonardo FLUX DEV, שראיתי שגם בו יש תוצאות מעולות!

• הוסף לסימניות

אפשר לכתוב ל-GPT כך:
"עזור לי לשכתב הוראה לבינה מלאכותית שתיצור תמונה מחולקת ל-3 חלקים, שבה רואים [לתאר בקצרה את הסיפור הרצוי]."

GPT ינסח עבורך פרומפט מתאים, שבו אפשר להשתמש ישירות או להעביר לבינה אחרת, כמו Leonardo FLUX DEV, שראיתי שגם בו יש תוצאות מעולות!
שכתבתי ,לא עזר
בינה לא ממושמעת
לא אוהבת את לאונרדו...
גם דייזיר לא היה ממושמע
מחכה לראות את התמונות והפורמטים שיעלו

• הוסף לסימניות

אפשר לכתוב ל-GPT כך:

אפשר לכתוב לי פורמט בgpt?

• הוסף לסימניות
כך כתבתי לGPT:
תעזור לי לשכתב הוראה לבינה מלאכותית בלי ליצור לי תמונה איך ליצור תהליך ב3 שלבים אני רוצה תמונה שתהיה מחולקת ל3 שלבים והנושא שלה יהיה תוצאה. למשל בתמונה אחת יראו ילד דוחף הרבה פריטים לארון ובתמונה הבאה יראו איך הוא פותח את הארון ובתמונה השלישית יראו אית הוא פותח את הארון וכל הבגדים נופלים עליו.
GPT ענה:
צור תמונה מחולקת לשלושה שלבים, המתארת תהליך מצחיק:

1. בשלב הראשון, הצג ילד דוחף הרבה בגדים וחפצים לארון בצורה לא מסודרת, כשהוא נראה נחוש.
  2. בשלב השני, הצג את הילד פותח את הארון, והארון נראה מתוח ומלא עד להתפקע.
  3. בשלב השלישי, הצג את הארון נפתח וכל הבגדים והחפצים נופלים החוצה על הילד, בעוד הילד נראה מופתע ומבוהל בצורה הומוריסטית."**
המטרה היא שההמשכיות בין השלבים תהיה ברורה, ושכל שלב יוסיף לאפקט הקומי של הסיפור.

לאחר מכן ביקשתי ממנו מלאונרדו ליצור לי את התמונה. וזו התמונה הראשונה שהעלתי.

כך כתבתי בתמונה השניה:
תעזור לי לשכתב הוראה לבינה מלאכותית שתיצור לי תמונה מחולקת ל3 חלקים ובה רואים בחלק אחד 2 ילדים חרדים בועטים בכדור ובתמונה השניה רואים הכדור פוגע בחלון והחלון נשבר ובתמונה השלישית רואים אדם חרדי זקן צועק על הילדים מהחלון. הנושא יהיה זה לא עונש זה תוצאה.תעזור לי לשכתב את ההוראה בצורה שהבינה תבין
GPT ענה:
צור תמונה מחולקת לשלושה שלבים המתארת תהליך הומוריסטי ועם מסר:
  1. בשלב הראשון, הצג שני ילדים חרדים משחקים כדורגל, בועטים בכדור בשטח פתוח ליד בניין. הילדים לובשים בגדים מסורתיים: חולצות לבנות, מכנסיים שחורים, כובעים או כיפות. האווירה שמחה ורגועה.
  2. בשלב השני, הצג את הכדור עף באוויר ופוגע בחלון של בניין סמוך. החלון נראה שבור או סדוק, והכדור באמצע התעופה. ההתרחשות נראית כאילו זה עתה קרתה.
  3. בשלב השלישי, הצג אדם חרדי מבוגר, בעל זקן לבן, מציץ בכעס מהחלון השבור וצועק על הילדים. הוא לובש חליפה שחורה, מגבעת מסורתית, ופניו מביעות כעס או תוכחה. ברקע, ניתן לראות את הילדים המופתעים או הנבוכים."**
הדגש הוא על המשכיות ברורה בין השלבים, ושכל שלב תורם למסירת המסר שהאירוע הוא "תוצאה" של הפעולה הראשונית.

צריך לקלוט את העיקרון.

• הוסף לסימניות
חובה דווקא שהתמונה מחולקת ל3 או שאפשר יותר?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לערוך אבל נדרשת תמונה מרובעת.

• הוסף לסימניות
@מנהל ai ,
אני שמה לב עכשיו שהוא כותב שהעליתי ב21:59.
האמת שאצלי בשעון היה כבר 22:00. ככל הנראה היה כמה שניות לפני 22:00
אפשר להתחשב ולא למחוק לי את התמונה ולא להעביר אותה יותר למטה?

תודה

• הוסף לסימניות
@מנהל ai ,
אני שמה לב עכשיו שהוא כותב שהעליתי ב21:59.
האמת שאצלי בשעון היה כבר 22:00. ככל הנראה היה כמה שניות לפני 22:00
אפשר להתחשב ולא למחוק לי את התמונה ולא להעביר אותה יותר למטה?

תודה
ממש מתנצל, אין לי אפשרות להעביר לשעה אחרת. ההודעה נכתבה ברגע שבו היא נכתבה, וכבר נמחקו המון פעמים תמונות בדקה לעשר. לא הוגן כלפי אחרים שאשאיר את התמונה שעלתה לפני הזמן.

• עצוב
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
@מנהל ai האם מותר להשתמש בתמונות שבאתגר?

אני (מורה :giggle:) רוצה להעביר שיעור בנושא עם הדוגמאות הנ"ל....
@בסוש -אחלה רעיון ללמד אותם מסר יפה ואחריות...
כמו מי שעושה בשיעור הפסקה יהיה לו בהפסקה שיעור...וכל שאר משפטי המורות המעצבנים הידועייםםםם:LOL:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה