כללי זה לשימוש חופשי? מצאתי פה בפורום מזמן אני חושב

• הוסף לסימניות
אני חייב דחוף לדעת האם זה לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• 21ecba1fb1621.pdf
    KB 103 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הקפצה.
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
איך את יודעת תמיד לשלוף מהמקום הנכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;743233:
ע"י כלי חיפוש תמונות של גוגל

מהאתר הזה או הכללי?

• הוסף לסימניות
מצ"ב דוגמא

קבצים מצורפים

• כלי החיפוש של גוגל.zip
    2.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו! תודה על רבה על הגילוי.
קבלי מליוני צלצולים בפעמון.

• הוסף לסימניות
גרף הול.... חזק!!!!!
אהבתי..... זה ממש שימושי...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
אפשר הסבר נוסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות כהנא;743420:
לא הבנתי,
אפשר הסבר נוסף?

מה לא מובן?
פשוט פותחים את דף חיפוש התמונות של גוגל, וגוררים תמונה לתוך החלון, וגוגל מחפשים בשבילך את התמונה בכל הגדלים בכל רחבי הרשת, וגם תמונות דומות.
מובן?

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר.
אך אם אני נתיבית זה לא יעזור לי, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;743442:
מה לא מובן?
פשוט פותחים את דף חיפוש התמונות של גוגל, וגוררים תמונה לתוך החלון, וגוגל מחפשים בשבילך את התמונה בכל הגדלים בכל רחבי הרשת, וגם תמונות דומות.
מובן?

מענין.
כי כשמחפשים תמונה לפי שם גוגל לא מחפש בכל האתרים הקיימים. רק בחלק.
וכשמחפשים לפי תמונה הוא כן מחפש באתרים הללו.

ותודה לך גרף הול על השיתוף בידע. זה יעזור פה להרבה. אני בטוח.

• הוסף לסימניות
התלהבתי, ניסתי, גררתי - וגוגל לא קיבל אליו את התמונה, משום מה (כתב שחרר כאן את התמונה,
אך בפועל לא עברה התמונה)

• הוסף לסימניות
לצערי, מכיר את זה אבל אצלי ברימון זה לא עובד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;743777:
התלהבתי, ניסתי, גררתי - וגוגל לא קיבל אליו את התמונה, משום מה (כתב שחרר כאן את התמונה,
אך בפועל לא עברה התמונה)

כנראה שלא שחררת את התמונה במקום הנכון - לתוך המשבצת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה