זה מה שנשאר-תמונה!

• הוסף לסימניות
עד שהגעת והבאת איתך
טוהר אין סופי,
רוך חלומי,
ואהבה ענקית.
וכבר הלכת,
נותנת לנו לממש את הקסם שנשאר באויר.
ומה שנותר זה רק תמונה,-
נתגעגע!
תהא נשמתך הטהורה צרובה בלבבנו,ולוואי ונזכה לראותך בקרוב ממש יחד עם משיח צדקינו.

זכיתי ,זכיתי לפני כ 5 חודשים לצלם את התינוקת המתוקה הזאת , שמה שנשאר לי ממנה זו רק תמונה .
תינוקת יפה וטהורה שבאה לעולם ל 5 חודשים בדיוק ואני זכיתי גם להיות בין אילו שהחזיקו נשמה גבוהה זו-ת.נ.צ.ב. 1 מ.jpg 2 מ.jpg 3 מ.jpg 4 מ.jpg

• הוסף לסימניות
חץ ישר ללב

התמונות הללו מקבלות משמעות גדולה מאוד בדיעבד

עצוב מאוד

• הוסף לסימניות
ה' ישמור
איזה צמרמורת

פשוט לבכות
מי זאת מה קרה לה?

• הוסף לסימניות
גרמת לי לבכות..
הצילו!

המקום ינחם אותם ולא ידעו עוד צער לעולם!!
איזה מותק, קשה לחשוב על זה..

• הוסף לסימניות
מצטערת שגרמתי לכם צער.באמת קשה אבל הרגשתי שאני חייבת לשתף את זה!
מה קרה לה אתן שואלות?!
סיפור בבני ברק תינוקת שאיבדה נשימה .תינוקת של החברה הכי טובה שלי שחיכיתי לה ביחד עם אמא שלה 3 וחצי שנים עד שהיא באה לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז זה גם משהוא שבלב שלי כל הזמן היות והאמא ואנ י חברות בנשמה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה