דרוש מידע זה נורא לתת לתינוק בן 5 חודשים סימילאק שלב 2?

• הוסף לסימניות
בטעות נתתי לתינוקת בגיל 9 חודשים (שבדרך כלל יונקת) סימילק שלב 1, אבל בטעות שמתי 3 כפיות על 160 במקום 180
זה בעייתי? צריך לפנות לרופא?
כי AI כתב את זה:
"הכנת סימילאק (תמ"ל) במינון לא נכון עלולה לסכן את התינוק, במיוחד אם הוא מרוכז מדי, מה שעלול לגרום להפרעת מלחים חמורה. אם הבקבוק הוכן בטעות, יש לזרוק אותו מיד ולהכין מנה חדשה לפי ההוראות. אם התינוק כבר שתה, יש לעקוב אחר תסמינים כגון שלשולים, צרחות או חוסר נוחות קיצוני ולפנות לרופא."

• הוסף לסימניות
בטעות נתתי לתינוקת בגיל 9 חודשים (שבדרך כלל יונקת) סימילק שלב 1, אבל בטעות שמתי 3 כפיות על 160 במקום 180
כי AI כתב את זה:
"הכנת סימילאק (תמ"ל) במינון לא נכון עלולה לסכן את התינוק, במיוחד אם הוא מרוכז מדי, מה שעלול לגרום להפרעת מלחים חמורה. אם הבקבוק הוכן בטעות, יש לזרוק אותו מיד ולהכין מנה חדשה לפי ההוראות. אם התינוק כבר שתה, יש לעקוב אחר תסמינים כגון שלשולים, צרחות או חוסר נוחות קיצוני ולפנות לרופא."
הכל בסדר.

• הוסף לסימניות
תתני לה מקסימום עוד קצת מים...
כדי להשלים את החסר של ה 20 מ"ל
באופן קבוע לתינוקות, בפרט קטנים זה עשוי להיות מסוכן ולגרום להתייבשות וכד'

• הוסף לסימניות
היי
יש משהי בביתר עילית שמשתמשת עם סימילאק שלב 2 ויכולה לתת לי כמה כפיות לנסיון לבן שלי?
(ממטרנה הבן שלי מקיא, ואני לא רוצה לקנות סתם בלי לדעת שזה טוב לו...)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי משמעותי, בטח לא באופן חד פעמי
(אמא ל-11 בלע"ר :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה