קורונה זה נקרא תסמינים?

• הוסף לסימניות
כמה זמן היית ליד החולה?? הייתם עם מסכות???
אני הייתי ליד חברה שיש לה תסמינים והיא היתה עם בת דודה שלה שקיבלה תשובה חיובית לקורונה ואני ממש מפחדתתת, החברה עשתה בדיקה ועדיין אין תשובה
התכוונתי חולה במשפחה הגרעינית שלי, כך שאכלנו איתו ישנו איתו וכו'
ולכן גם היה הגיוני שאדבק...

• הוסף לסימניות
ממי מקבלים את התשובה????????
ואיך מקבלים אותה?????????
מקבלים תשובה חיובית וגם שלילית או רק חיובית????????

• הוסף לסימניות
אני גם מחכה לתשובה ממכבי. עשיתי בדיקה אתמול בבוקר, יש סיכוי עוד לפני שבת?

• הוסף לסימניות
ממי מקבלים את התשובה????????
ואיך מקבלים אותה?????????
מקבלים תשובה חיובית וגם שלילית או רק חיובית????????

מקבלים את התשובה מהקופה, אני קבלתי דרך האתר.
מקבלים גם חיובי וגם שלילי, אבל נראה לי שאם זה חיובי הם מתקשרים.

• הוסף לסימניות
מקבלים את התשובה מהקופה, אני קבלתי דרך האתר.
מקבלים גם חיובי וגם שלילי, אבל נראה לי שאם זה חיובי הם מתקשרים.
אני שמעתי על מקרה שהתקשרו בשבת!!! להודיע שהוא שלילי

• הוסף לסימניות
אני כבר מחכה במכבי מיום רביעי בצהריים
וכל זה בגלל חצי יום שיעולים ככל הנראה בגלל המזג אויר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עשינו בלאומית אתמול בבוקר
קיבלנו היום בבוקר תשובות
שלילי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי
הרגשה בפה של כאילו כוויה למרות שלא אכלתי חם ולא חריף זה תסמין ? יש חוש טעם וריח

• הוסף לסימניות
אחותי אמרה לי שכולם מצוננים אצלה עם שיעול וליחה, משתעלים פעם בכמה שעות, דיברה עם רופא של מכבי, אמר לה שזו לא קורונה, יש לה חוש ריח וטעם, אין כאבים בשום מקום, נטו שיעול, נזלת וליחה.

אבל היא לחוצה, יכול להיות שזו קורונה?

• הוסף לסימניות
אחותי אמרה לי שכולם מצוננים אצלה עם שיעול וליחה, משתעלים פעם בכמה שעות, דיברה עם רופא של מכבי, אמר לה שזו לא קורונה, יש לה חוש ריח וטעם, אין כאבים בשום מקום, נטו שיעול, נזלת וליחה.

אבל היא לחוצה, יכול להיות שזו קורונה?
אי אפשר לדעת, כבר שמעו על קורונה ללא תסמינים.
הרופא לא נתן להם הנחיות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, אמר שזה ממש ממש לא קורונה, בפרט שהיא גרה במקום קטן שהיו 3 חולים שהם תושבים, אבל חלו במקום אחר בו שהו ונשארו שם כדי להחלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה