קורונה זה נקרא תסמינים?

• הוסף לסימניות
ממדא או מהקופת חולים?
יש לקרובת משפחתי בדיקה מחר בבוקר השאלה אם יהיה לה עד שבת או לא
קופ"ח (כללית), אגב במד"א הבדיקות יכולות להעלם בקלות, יש לי חבר שעשה בדיקה ב"היבדק וסע" ואחרי שלושה (!) שבועות קיבל תשובה (שלילית ב"ה)....

• הוסף לסימניות
מכבי
בסביבות 11

טוב, אני לא אוכל לעזור עם זה.
מכבי יש לי רק נתונים מפעם, כשהכל היה יותר איטי.... ולקח בין שבוע לחודש.
יש לי נסיון עם לאומית, כללית ומאוחדת.

אבל, לכאורה תהיה תשובה עד שבת. בתקווה שלפחות באתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסביבתי חיכו גם 4-5 ימים לתשובה בשבוע האחרון... סיוט.

גם אם את לא עושה בדיקה, הייתי נזהרת עם קבוצות סיכון (לא נוסעת לסבתא לשבת, ילדים חולים וכו')

• הוסף לסימניות
אצלנו במשפחה מרגישים ככה כבר יומיים- כאבי גרון,צינון, שיעולים, סחרחורות, לאחת היה חום די גבוה והתייעצנו עם רופא והוא גם אמר שזה בטח אלרגיות של סוף עונה והוא לא מפחד. בכל אופן עשינו בדיקה ואנחנו מחכים לתוצאות.

אבל תגידו זה לא נשמע לכם ממש מוזר שכ"כ הרבה אנשים מרגישים לא טוב פתאום?
נכון שגם לפני קורונה היינו חולים לפעמים אבל עכשיו זה קצת חשוד, לא?

• הוסף לסימניות
אצלנו במשפחה מרגישים ככה כבר יומיים- כאבי גרון,צינון, שיעולים, סחרחורות, לאחת היה חום די גבוה והתייעצנו עם רופא והוא גם אמר שזה בטח אלרגיות של סוף עונה והוא לא מפחד. בכל אופן עשינו בדיקה ואנחנו מחכים לתוצאות.

אבל תגידו זה לא נשמע לכם ממש מוזר שכ"כ הרבה אנשים מרגישים לא טוב פתאום?
נכון שגם לפני קורונה היינו חולים לפעמים אבל עכשיו זה קצת חשוד, לא?
גם אני שמעתי על הרבה מקוררים עכשיו

• הוסף לסימניות
אני גם לא מרגישה טוב עכשיו עם נזלת ועייפות בעיקר... התקשרתי לרופא והוא לא נתן לי לדבר, מיד אמר שהוא מזמין לי בדיקת קורונה. אני הולכת מחר למרפאה במכבי להיבדק, מקווה שיהיו תוצאות מהר. לדעתי זה המזג אויר המשוגע הזה. (וחבל שלא ידעתי שאם אין רכב הם באים אלי, כי בעלי עושה שמניות כדי לקחת אותי)

• הוסף לסימניות
אני גם לא מרגישה טוב עכשיו עם נזלת ועייפות בעיקר... התקשרתי לרופא והוא לא נתן לי לדבר, מיד אמר שהוא מזמין לי בדיקת קורונה. אני הולכת מחר למרפאה במכבי להיבדק, מקווה שיהיו תוצאות מהר. לדעתי זה המזג אויר המשוגע הזה. (וחבל שלא ידעתי שאם אין רכב הם באים אלי, כי בעלי עושה שמניות כדי לקחת אותי)
תעדכני אח"כ בתוצאות

• הוסף לסימניות
מכבי נותנים מהר!!!
אני יודעת על אחת בת 16 עם כאב ראש צינון כאב גרון וכו..... ללא חום!!! והיא שאלה את הרופא מה היא צריכה לעשות הוא אמר לה שהוא נותן לה כדי להיות בטוח שזה לא קורונה נראה מה יהיה התוצאות....

• הוסף לסימניות
2 הקטנים שלי בדיוק עם אותם תסמינים, שיעולים כמו נביחות והממממממון נזלת. חום לא גבוה.
הרופא הסכים לתת לי בדיקת קורונה אך אמר שאין צורך. אז החלטתי לא לעשות, כדי לשמר את השפיות וההגיון.

• הוסף לסימניות
אז הסיפור אצלי זה שהרופא אמר שלא נראה לו שזה קורונה אבל כדאי לבדוק ולהיות בטוחים

• הוסף לסימניות
אנחנו מחכים כבר 3 ימים לתשובה ממאוחדת. כל הזמן אומרים עד השעה... יהי' תשובה ואין כלום.

• הוסף לסימניות
קרובת משפחתי הלכה היום לעשות בדיקה במכבי ואמרו לה תוך 24 שעות

• הוסף לסימניות
אצל אחותי הבן היה יום שלם על 37.2 חום [עריכה: 38.2]
קצת התלונן על עייפות, ולאחר יום וחצי החום ירד.

מתלבטת האם ללכת לבדיקת קורונה....
בנתיים יומיים הם מסוגרים בבית [ואני אמורה לשלוח להם עכשיו ארוחת צהרים]

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה