- הוסף לסימניות
הבת שלי החל מהערב לא מצליחה להריח,
נתתי לה דברים עם ריח חזק כמו אלכוגל ולא מריחה כלום.
האם זה תסמין ברור ומחייב בדיקה??
או שהיא מצוננת והאף שלה סתום ....
חלילה לא מזלזלת, ברור שצריך לבדוק...
אבל בלי היסטריה
הבת שלי החל מהערב לא מצליחה להריח,
נתתי לה דברים עם ריח חזק כמו אלכוגל ולא מריחה כלום.
האם זה תסמין ברור ומחייב בדיקה??
היא לא מצוננת, יש לה כן שיעול כמה ימים,או שהיא מצוננת והאף שלה סתום ....
חלילה לא מזלזלת, ברור שצריך לבדוק...
אבל בלי היסטריה
באיזו עיר את??אני על סף יאוש!
עדיין לא הצלחתי למצוא רופאה שתתן הפניה , נורמלי?
הבנתי בכל מקרה שהרופא רושם המלצה ורופא מחוזי צריך לאשר ורק אחכ קובעים בדיקה
ככה זה מתנהל בכל הקופות? אם כן זה הזוי לחלוטין ככ הרבה ימים לבזבז.
לאומית ב"בבאיזה קופ"ח אתם?
דיברתם עם מזכירות הסניף ?לאומית ב"ב
ב2 סניפים בעיר אין היום רופא ילדים,דיברתם עם מזכירות הסניף ?
מוקד כללי לא יכול לעזור בזה?
איזה תסכול !ב2 סניפים בעיר אין היום רופא ילדים,
בסניף הראשי חיכינו המון זמן ולא עונים.
קבענו תור דרך המוקד לרופאת ילדים בתל אביב.
נראה
מאד,איזה תסכול !
אוהה את מיאשת אותי מעכשיוכן, ומה תגידו על זה שאני עדיין יושבת וממתינה מיום שניי לאישור של הרופא המחוזי שמשום מה עדיין לא קיבלתי???????
אני משתגעת פניות הציבור של משרד הבריאות אומרים שאין להם מה לעשות כנ"ל הרופאה, אומרת שתשלח שוב
עכשיו חזר אלי אחראי קשרי לקוחות של כללית,
אמר שיטפל בזה היום, הלוואי, נקוווה שבעז"ה יאושר לי היום בדיקה...
מי אמר שרוצים לעצור את ההתפשטות?
רק רוצים שלא יגידו שיש הרבה חולים - על בשרי חשתי זאת.
המוקדן במד''א אמר לי על זה אין לי טעם וריח: "אתה יכול ליסוע לטייל באילת"
ניסיתי אי אפשר,אני בלאומית בירושלים
הם מצוינים תמיד עונים ומנסים לעזור
אם התור הוא טלפוני מה זה משנה איפה לקבוע
תתקשרי למוקד ותבקשי את הרופא הראשון שפנוי בכל הארץ, אמור להיות כזה מייד
באופן אישי יש רופא בירושלים בן אורי- רופא דתי מקסים מסתבר שיתן לפי מה שתיארת מייד בדיקה
תנסי דרך האתר, זה נותן לקבוע רק לרופא אישי אבל יש כפתור לאחר שכבר עשית את החיפוש תורים בצד שמאל למעלה שנותן לחפש תורים קרובים יותר ואז יש חיפוש בכל הארץ
בהצלחה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //