זה נראה לכם הגיוני?? מציאה או נוכלות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1309613:
אני לא רואה הגיון פה...
נכון, האותו קטנצ'יק ומתאים לגיל הרך,
אבל המשלוח! רק הבטריה יכולה להגיע לק"ג אחד בקלות!
או אולי אין סוללה, או שהיא קטנה? מה שבטוח, הזבל הסיני
מגיע עם 10 שנות אחריות, אופס סליחה, דקות...:p

הם כותבים שהחבילה שוקלת 30 ק"ג!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1309558:
1. מה שבטוח שזה לא יגיע כ"כ מהר. (אל תצפי לפחות מחודש)
2. כדאי לך לעבור כאן על אשכולות ולדעת איך מבקשים אחר כך כסף חזרה.
3. קרוב לודאי שלא תקבלי את המוצר אליו התכוונת.

אל תדאגי לי בקשר לקבלת הכסף חזרה...
בס"ד כשיהיה לי זמן - אשתף אתכם בקניות שעשיתי - לא יאומן הפרשי המחירים...
הבת שלי (בת 17) לבשה השבת שמלה שנמכרת בחנות בב"ב(יוקרתית) 499 ש"ח, ולי היא עלתה 13 דולר - אותו דבר!! ועוד יש לי הרבה דוגמאות כאלו...
אם את עוקבת אחר זמן ההגנה שנותנים לך - לא תפסידי את הכסף - יכול להיות שגם לא תקבלי את המוצר - אבל לפחות ניסית... אם לא מנסים איך יודעים?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1309719:
הבת שלי (בת 17) לבשה השבת שמלה שנמכרת בחנות בב"ב(יוקרתית) 499 ש"ח, ולי היא עלתה 13 דולר - אותו דבר!! ועוד יש לי הרבה דוגמאות כאלו...
אם את עוקבת אחר זמן ההגנה שנותנים לך - לא תפסידי את הכסף - יכול להיות שגם לא תקבלי את המוצר - אבל לפחות ניסית... אם לא מנסים איך יודעים?:rolleyes:

כבר כמה פעמים קניתי פרטי לבוש, הם אמנם נחמדים ויפים אבל לא איכותיים! לא יחזיקו יותר מחצי עונה. אבל במחיר הזה זה שווה.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד! אם תתני קישורים לדברם שקנית והתבררו כמוצלחים

• הוסף לסימניות
אני לא קוראת אנגלית, אבל לפי הטיימר שמתקדם שם בצד ימין, זה נראה כמו מכרז, ואם כן זה לא יסגר במחיר הזה.

• הוסף לסימניות
אם זה דרך DHL תקחי בחשבון שהם ימצאו מה לגבות ממך, עמילות מכס, מיסים, מע"מ אמנם המשלוח חינם אבל כל השאר על חשבונך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1309752:
אני לא קוראת אנגלית, אבל לפי הטיימר שמתקדם שם בצד ימין, זה נראה כמו מכרז, ואם כן זה לא יסגר במחיר הזה.

זה לא מכרז, יש שם "ביי איט נאו"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1309764:
אם זה דרך DHL תקחי בחשבון שהם ימצאו מה לגבות ממך, עמילות מכס, מיסים, מע"מ אמנם המשלוח חינם אבל כל השאר על חשבונך.

פחות מ 75 דולר אין מכס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1309752:

זה לא מכרז - זו הנחה והיא עומדת להסתיים...

• הוסף לסימניות
מנסיוני,
לחנות הזאת אין פידבקים כלל. בדרך כלל זו רמאות.
חבל על בלבול הראש אחרי זה כדי לקבל את הכסף חזרה.
זה גם די ברור כי אף אחד לא נותן משלוח DHL חינם על כזה סכום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1309730:
כבר כמה פעמים קניתי פרטי לבוש, הם אמנם נחמדים ויפים אבל לא איכותיים! לא יחזיקו יותר מחצי עונה. אבל במחיר הזה זה שווה.

צריך לדעת מה לקנות...
היום בגדים זה לא כמו שהיה פעם, בגד לתקופה ארוכה... היום לא קונים בגד לכמה שנים...
עוד לא הפסקתי ללבוש בגד בגלל איכותו אלא בגלל שכבר נמאס לי ממנו....:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1309798:
פחות מ 75 דולר אין מכס

זה נכון כשזה עובר בדואר ישראל. ואין מע"מ על ביגוד והנעלה, דיסקים וספרים. יש הרבה דברים שהמע"מ הוא מ50$ הסכום כולל את עלות המשלוח שעלה לשולח. אני כותבת מניסיון עם שילוח דרך DHL, הם יכולים לגבות ממך כל מיני סעיפים שלא תדעי מאיפה נפלו עלייך, כמו עמילות מכס, אחסנה עד לשחרור מהמכס ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1309719:

אם את יודעת איך עובדים איתם אז נהדר!
את יכולה רק להרוויח.
חשבתי שמי ששואל על אליאקספרס לא מכיר ת'תחום.
בהצלחה!
(ואלתשכחי לעדכן, מעניין.)

• הוסף לסימניות
לי החזירו כסף אחרי שכתבתי להם שהבגד שהגיע לא איכותי ולא בדיוק כמו שהוצג בתמונה

• הוסף לסימניות
הגנת הקונה של אליאקספרס לא קשיחה עם המוכרים כמו איביי.
בטח לא כשמדובר על איכות המוצר, למשל - "על הדף" הבימבה עובדת, אבל לא מצליחה לסחוב ילד במשקל ממוצע מכיון שהבטריה ישנה וכדו'.

בנוסף מכיון שהם לא מקבלים פייפל, יורדת לך עוד שכבת הגנה.

אין ספק שיש מציאות אבל צריך להיות מודעים לסיכון ולשאול את עצמך כל פעם האם הסיכון שווה את התועלת בכל מקרה לגופו.

• הוסף לסימניות
תודה לכל התגובות!!
ובכן החלטתי לרדת מהרעיון, 2 סיבות לכך
1. אין מתנות חינם!! אף אחד לא ישלח לי ספיישל הביתה רכב ששווה 1000 ש"ח תמורת 100 ש"ח!
זה כמו האנשים שמודיעים להם שזכו במשהו לא הגיוני והם מאמינים - אולי משמיים בחרו אותי מי יודע? אבל העוקץ מחכה להם בפינה.
2. לא מכירה משלוחים עם DHL, מפחדת ששם מחכה לי העוקץ...

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, המבצע של ה-50% נגמר
המחירים חזרו למקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1310274:
בכל מקרה, המבצע של ה-50% נגמר
המחירים חזרו למקור

אני יודעת, את ההחלטה קיבלתי לפני...
דרך אגב גם במחיר של 100 אחוז- עדיין המחיר לא מציאותי...

• הוסף לסימניות
לא יודעת מאיפה הגעת למסקנה שזה אוטו ממונע
לי זה נראה כאוטו בימבה עם אורות, קולות וצלילים,
וגם מחירו בישראל בערך 100-150 ש"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה