כמה מקובל בדר"כ?אכן זה לא הגיוני, ואני מכיר אחת שמקבלת עד 14 תינוקות !!!
כשהורים מגיעים למצב של אין ברירה באיזורים שאין מטפלות- אז זה מה יש.
היית רוצה לשבת בבית יום יום מ 8.00 עד 4.00 (או אפ' עד 2.00), 5 ימים בשבוע( או 6) על משכורת מ-6 תינוקות?בבירור שעשיתי לפני כמה שנים, מותר עד 8
אישית לא הייתי שולחת את התינוק שלי למטפלת עם יותר מ6 תינוקות
זאת לא תשובההיית רוצה לשבת בבית יום יום מ 8.00 עד 4.00 (או אפ' עד 2.00), 5 ימים בשבוע( או 6) על משכורת מ-6 תינוקות?
זה עד כדי התעללות בקטינים?זאת לא תשובה
אם לא מתאים לה שתעלה מחירים או תחפש הכנסה אחרת
המשכורת לא מצדיקה התעללות בקטינים
זו לא היתה תשובה. זו היתה שאלה .זאת לא תשובה
אם לא מתאים לה שתעלה מחירים או תחפש הכנסה אחרת
המשכורת לא מצדיקה התעללות בקטינים
איפה ביררת? איפה מותר?בבירור שעשיתי לפני כמה שנים, מותר עד 8
מאיפה את בארץ?לא יודעת מה לאמר אבל מניסיון, הבת שלי הייתה אצל מטפלת שיש לה קבוע באיזור ה - 10 ילדים, ובתכלס היא הייתה הכי שמחה שם והכי רגועה כשאני משווה אותה והאחרת לשהות במעון..
היא הייתה מטפלת שאין כאלה דברים - בחיים הבת שלי לא חזרה מלוכלכת, תמיד נקיה. בחיים לא היה אדום בטיטול, והרבה פעמים אחרי ארוחה טובה על חשבון המטפלת (וכמה שהרגשתי לא נעים המטפלת ממש לא הבינה מה הבעיה שהיא תאכל את האורז ומרק הטחון שהיא הכינה..)
החוק של משרד החינוך הוא בין 5 ל8 אני לא בטוחה אם יש הבדל בגילאים,איפה ביררת? איפה מותר?
חוקית זה רק משפחתון 5 ילדים, המטפלות כולן לא חוקיות.
אני לא אומרת את זה בתור ביקורת אני עצמי שולחת רק למטפלות.
פני באישי.מאי
מאיפה את בארץ?
רוצה גם לשלוח אליה..
עוד מעט שהורים יאולצו להוציא מהמעונות זה מה שיקרה אצל הרבה מטפלות....תינוקות מגיל שלושה חודשים עד שנה- שנה וחצי.
איך היא יכולה להשתלט על כולם לבד בלי עזרה.
ואם כולם יבכו בבת אחת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים