זה נראה לכם נורמלי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבת שלי במשפחתון פרטי באופן זמני עד סוף בין הזמנים.
יש כמה דברים שניראים לי קצת מוזרים, תגידו לי אם אני סתם דואגת או שאין סיבה לדאגה
1. כבר 20 שנה המטפלת לא מכניסה את ההורים לבית שלה, היא לוקחת את התינוק מהדלת (פותחת את הדלת כדי סדק צר) וסוגרת את הדלת. ביררתי אצל כמה אמהות שהילדים שלהם כמה שנים אצלה, והם אמרו שהיא בחיים לא הכניסה הורה לבית. (כאילו מה, אסור לי לראות איפה הבת שלי נמצאת?)
2. אין לשאול אותה כמה ילדים יש לה במשפחתון (להערכתי יש לה לפחות 15 ילדים) פעם מישהי העיזה לשאול והיא סגרה עליה את הדלת.
3. אתמול נודע לי שבשנים האחרונות היו אצלה 2 מקרה מוות בעריסה.

חשוב לי מאוד לשמוע חוות דעתכם אם יש סיבה לדאגה או שזה נורמלי ומקובל בכל משפחתון.

בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
למה את שמה את הבת שלך במקום שאת לא בטוחה בו?

• הוסף לסימניות
לא הייתי משאירה שם עוד רגע אחד!!!!!
ולא בגלל המקרים אלא בגלל האי שקיפות בנוסף למקרים.

• הוסף לסימניות
לא, זה לא נורמלי.
ילדי היו לאורך שנים אצל מגוון מטפלות, פרטיות ומפוקחות תמ"ת, ואף פעם לא נתקלתי בכאלו דברים.

ככלל, בעיני, הסתרה וחשאיות הם איתות למשהו שרוצים להסתיר. ואם יש משהו שרוצים להסתיר ממני, כאמא שמפקידה שם את האוצר הכי יקר שיש לי זה לא נראה טוב, ולא מקובל עלי.

• הוסף לסימניות
לא נורמלי בכלל!!
כנראה שיש דברים שהיא לא היתה רוצה שההורים יראו או ידעו...
אני מכירה מטפלות שלא מכניסות חופשי אבל נראה לי יותר מקטע של פרטיות של הבית.

מוות בעריסה ל"ע- יכול לקרות אצל כל אחד... שלא נדע אף פעם

• הוסף לסימניות
למה מלכתחילה שלחת לשם? קיבלת המלצות?

15 ילדים זה לא נשמע סביר, בכל קנה מידה.
כבר שמעתי על דברים כאלו, אבל לדעתי זה חסר אחריות.
מוות בעריסה לא עלינו יכול לקרות אצל כל אחד, אבל פעמיים כבר מדליק איזשהי נורה אדומה.
וזה שלא מכניסה לבית - אפשר להבין שהיא רוצה לשמור על הפרטיות, אבל כשזה מצטרף לנתונים האחרים זה קצת מחשיד.

באופן כללי היא נראית אחראית?
היא שואלת מתי הילדה אכלה וכד'? היא שאלה אותך איך היא רגילה לישון (גב או בטן), היא נותנת לך פידבק בסוף היום לגבי מה וכמה אכלה, כמה ישנה וכו'?
אם היא פותחת את הדלת כדי סדק צר, אני מניחה שהתשובות שליליות לרוב השאלות.

לא רוצה להלחיץ אותך, אבל אני חושבת שהייתי עושה מה שאני יכולה כדי למצוא סידור אחר.
ודווקא באיזור שלך לא נראה לי שחסרות מטפלות פרטיות.

• הוסף לסימניות
15 ילדים זה הרבה הרבה הרבה יותר מידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;n4996381:
למה את שמה את הבת שלך במקום שאת לא בטוחה בו?

לא היתה לי ברירה, זו המטפלת היחידה שמצאתי.
ניסיתי אצל כל המטפלות באזור שלי

• הוסף לסימניות
ההרגשה שלך היא המדד!

ואם את מרגישה לא בטוחה+שמועות על מוות
וזה הילד שלך! ואת חייבת בשבילו הכל!

אני הייתי מוציאה
על אף שזה קשה שבטח אין משהו אחרת
מנסיון אצל סיוט של מטפלת פרטית
שאני רואה אותה היום ברחוב אני אוכלת את הלב אחרי שנתיים
שה' ישמור שאני לא יודעת מה עבר על הבת שלי... ויש לי צביטה בלב.
(2 כאלה היא עברה ... - עד שהעברתי למעון)

• הוסף לסימניות
נתון אחד נשמע לי מוזר. כאלו סימנים מחשידים, ועדיין יש לה 15 ילדים? היא נותנת מחיר באדמה או מה? ארוחות מלאות און דה האוס?
לכן אני מרשה לעצמי להעריך שחלק מהנתונים שהוצגו לא בדיוק מדוייקים בדיוק מדוייק. אם הייתם ותיקים אצלה ואז נוכחים לראות בעיניים את כל התופעות הנ"ל ניחא, אבל זה זמני, ולכן בהכרח שרוב הנתונים הנ"ל הם משמיעה, נו....
בכל אופן זה ודאי דבר שמצריך בירור מעמיק ביותר.
ואגב, אצלנו בשכונה, המטפלת הכי מבוקשת היא זו שיש לה 13 ילדים (חוץ מה-13 הפרטיים שלה...), שלחנו אליה כמה ובעז"ה נשלח אליה גם בהמשך. וכמדומני שגם אליה אין כניסה חופשית לבית (לא הבית הכי מטופח ומסודר בעולם).

• הוסף לסימניות
אולי תמצאי איזו אישה טובה שנמצאת בחופש שתרצה עוד הכנסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בבא קמא;n4996448:
ואגב, אצלנו בשכונה, המטפלת הכי מבוקשת היא זו שיש לה 13 ילדים (חוץ מה-13 הפרטיים שלה...), שלחנו אליה כמה ובעז"ה נשלח אליה גם בהמשך. וכמדומני שגם אליה אין כניסה חופשית לבית (לא הבית הכי מטופח ומסודר בעולם).

לא הבנתי, היא מלאך?
איך אפשר לטפל להאכיל להשכיב לחייך ל13 ילדים. גם אם היא מאוד תרצה זה לא הגיוני.
5 זה נראה לי גג לתינוקות פחות משנה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מתעקשת להיכנס, לקבל פרטים על כמות הילדים וכדומה. לבקש שוב ושוב, בצורה נעימה אבל אסרטיבית ולא "להבין" התחמקויות והעברות נושאים.
אפילו תבקשי לקבוע זמן שהיא תדע שאת מגיעה, ותוכל לדאוג שהבית יהיה מסודר- כדי לשלול את הטענה של פרטיות וכדומה (אבל שזה יהיה במהלך שעות היום שכך תוכלי לראות את מרחב המחיה בו הבת שלך נתונה ועם כמה ילדים היא מתרועעת...)
ואם היא מתחמקת בצורה שכבר מוזרה ולא מתקבלת בשום הסתברות הגיונית אז החשד אמור להיהפך למוצק והייתי מוציאה את הילדה החוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשי;n4996415:
באופן כללי היא נראית אחראית?
היא שואלת מתי הילדה אכלה וכד'? היא שאלה אותך איך היא רגילה לישון (גב או בטן), היא נותנת לך פידבק בסוף היום לגבי מה וכמה אכלה, כמה ישנה וכו'?
אם היא פותחת את הדלת כדי סדק צר, אני מניחה שהתשובות שליליות לרוב השאלות.

לא רוצה להלחיץ אותך, אבל אני חושבת שהייתי עושה מה שאני יכולה כדי למצוא סידור אחר.
ודווקא באיזור שלך לא נראה לי שחסרות מטפלות פרטיות.
היא שואלת מתי הילדה אכלה ובזה מסתיימת השיחה בנינו.
ביום הראשון שהבאתי אותה היא שאלה אותי רק כמה היא אוכלת, וזהו.
אתמול "העזתי" לשאול אותה אם יוצא לבת שלי להיות קצת על הבטן או עם משחקים וכד' אז היא אמרה שכן, לפעמים היא שמה אותה על הבטן.
אני שואלת את עצמי- מה זה "לפעמים"? מה היא עושה 8 שעות?

ובסוף היום היא רק אומרת לי מתי היא אכלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמית0;n4996445:
לא היתה לי ברירה, זו המטפלת היחידה שמצאתי.
ניסיתי אצל כל המטפלות באזור שלי

הייתי אפילו הולכת רחוק,
במיוחד שלא מדובר בתקופה ארוכה.
אפילו אם זה רק בשביל השקט הנפשי שלך - זה שווה.
ועכשיו בחופש אולי את יכולה אפילו למצוא איזו בחורונת שתעשה לך בייביסיטינג קבוע כל בוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;n4996453:
לא הבנתי, היא מלאך?
איך אפשר לטפל להאכיל להשכיב לחייך ל13 ילדים. גם אם היא מאוד תרצה זה לא הגיוני.
5 זה נראה לי גג לתינוקות פחות משנה.

המסוגלות שלה היא לשם דבר. עם עובדות לא מתווכחים. הילד/ה חוזר/ת נקי/ה ושבע/ה, בלי סימני חבלות, ומי ששלח אליה ילד אחד ישלח גם את כל הבאים בתור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בבא קמא;n4996461:
המסוגלות שלה היא לשם דבר. עם עובדות לא מתווכחים. הילד/ה חוזר/ת נקי/ה ושבע/ה, בלי סימני חבלות, ומי ששלח אליה ילד אחד ישלח גם את כל הבאים בתור.

מה זה עובדות?
שהוא חוזר נקי, זה לא אומר שהוא לא היה מלוכלך במשך שעתיים.
רק לחתל 13 תינוקות לוקח יותר משעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמית0;n4996458:
אני שואלת את עצמי- מה זה "לפעמים"? מה היא עושה 8 שעות?

כנראה בעריסה או בעגלה... :(:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar e;n4996471:
כנראה בעריסה או בעגלה... :(:eek:

קצת פרופורציות...
ברור שתינוקת בת 4 חודשים אמורה לישון חלק גדול מהזמן
ולא להיות כל הזמן על הרצפה עם משחקים.
גם ילדים בני שנתיים ישנים שעה שעתיים...

• הוסף לסימניות
לא נורמאלי בכלל!!
גם זה שהיא לא מכניסה אליה הביתה, וגם זה שהיא לא אומרת כמה ילדים יש.
נשמע לגמרי חשוד. מה יש לה להסתיר??
הייתי מוציאה מיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.