נכתב ע"י מסלול;n4997983:לרוב איני מגיבה במלל ארוך אבל אני חייבת
אמהות פליז!!!
תאזינו באמצע היום מאחורי הדלת
כאחת שבמקרה גרה בשכונה הזו
ועובדת מהבית
אין יום שאיני מתפללת על אותם ילדים חסרי אונים שצורחים עד חצי שעה לפני שהאמא באה לקחתם...
רחמי עליהם
ואז רגע לפני שהם באים דואגים להרגיע אותם
רק אמא שתבוא באמצע הבוקר ותאזין לפחות 10 דק' מאחורי הדלת תוכל לדעת מה קורה
אין אופציה אחרת!!
מבטיחה שתופתעו----
זה שהילד יוצא רגוע לא אומר כלום כי בסוף הוא מקבל את הטיפול
נכתב ע"י dem;n4997936:אני פשוט המומה.
לא מצליחה להבין איך אחרי מה שקרה אצלה היא יכולה להמשיך להיות מטפלת, ועוד עם 30 ילדים.
קטונתי![]()
נכתב ע"י בבא קמא;n4996448:נתון אחד נשמע לי מוזר. כאלו סימנים מחשידים, ועדיין יש לה 15 ילדים? היא נותנת מחיר באדמה או מה? ארוחות מלאות און דה האוס?
לכן אני מרשה לעצמי להעריך שחלק מהנתונים שהוצגו לא בדיוק מדוייקים בדיוק מדוייק. אם הייתם ותיקים אצלה ואז נוכחים לראות בעיניים את כל התופעות הנ"ל ניחא, אבל זה זמני, ולכן בהכרח שרוב הנתונים הנ"ל הם משמיעה, נו....
בכל אופן זה ודאי דבר שמצריך בירור מעמיק ביותר.
ואגב, אצלנו בשכונה, המטפלת הכי מבוקשת היא זו שיש לה 13 ילדים (חוץ מה-13 הפרטיים שלה...), שלחנו אליה כמה ובעז"ה נשלח אליה גם בהמשך. וכמדומני שגם אליה אין כניסה חופשית לבית (לא הבית הכי מטופח ומסודר בעולם).
נכתב ע"י bbr;n4998092:לי דווקא ברור למה יש לה 15 ילדים במשפחתון!
כי מטפלת נורמלית יודעת כמה ילדים היא יכולה לקבל, וכשפונים אליה כשהתפוסה מלאה היא פשוט מודיעה שהיא כבר לא מקבלת וזה מה שעושות כל המטפלות בסביבתה, אבל זו לא אומרת לא ולכן כל אלה שאין להן ברירה מכניסות אצלה.
כמות של ילדים אצל מטפלת לא מעידה על איכות, בדיוק להיפך!!!
רציתי להאיר דבר נוסף, שגם אם הילדים נראים מרוצים כשאתן חוזרות לקחת אותם, וגם אם אז המטפלת פותחת את הדלת מחייכת, מדווחת ומפטפטת זה ממש לא מעיד שהילדים לא סובלים שם.
מכירה פשוט מקרה ספציפי, של מטפלת שהיא מקסימה במשך שעה ביום בבוקר בעת קבלת הילדים ובצהריים כשהם עוזבים את ביתה, בכל שאר הזמן אני מעדיפה לא לפרט, כדי שתוכלו לישון בלילה, וללכת לעבודה ברוגע...
תכלס, אני עם ילד בן שנתיים היום עדיין בבית!!!
לא חושבת שכולן צריכות לעשות ככה אבל הלוואי והיינו יכולות.
נכתב ע"י userit;n4998120:דווקא אשמח לשמוע מה היא עושה בשאר הזמן...
מה דעתכן? אם תינוק חוזר רגוע, לא נואש לאמא, רק שמח שהיא הגיעה.
אם הוא הולך בשמחה למטפלת,
אם הוא ישן שינה רגועה-
האם אימו לא יכולה להרשות לעצמה להיות רגועה גם היא , שהכל בסדר אצל המטפלת?
קשה לי להאמין שאמא לא תרגיש מהילד שלה הזנחה או סבל
נכתב ע"י userit;n4998120:דווקא אשמח לשמוע מה היא עושה בשאר הזמן...
מה דעתכן? אם תינוק חוזר רגוע, לא נואש לאמא, רק שמח שהיא הגיעה.
אם הוא הולך בשמחה למטפלת,
אם הוא ישן שינה רגועה-
האם אימו לא יכולה להרשות לעצמה להיות רגועה גם היא , שהכל בסדר אצל המטפלת?
קשה לי להאמין שאמא לא תרגיש מהילד שלה הזנחה או סבל
נכתב ע"י פרוגיוזר;n4998157:התפרסמה בהידברות לא מזמן הדרכה בענין.
תקציר ההדרכה:
יש 5 סימנים אליהם צריך לשים לב:
1) מבחן 1 עד מאה:
אם נניחעד היום יכולת לזהות 20 דקות לפני שהוא התחיל לבכות או לנדנד שהוא רעב או כל צורך אחר, ופתאום הוא מגיע למצב קצה יחסית מהר (מתחיל לבכות מהר יותר), כלומר הסקאלה שלו מהירה יותר
2) מבחן המגע:
ילד שלא מקבל חום במשך היום גופו נהיה נוקשה. פלג גופו העליון נמנע ממגע. האגרופים קמוצים.
3) מבחן השינה:
שינוי קיצוני בדפוס השינה - קשה להרדים, מתעורר הרבה במשך הלילה
4) מבחן הרגש:
פחות מחייך , כמעט אפטי להורים ולדברים שהוא אהב לעשות פעם
5) מבחן הבכי:
בדרך למטפלת או כשמחזירים אותו.
הכל יכול כמובן להיות מכל מיני סיבות, אבל צרוף של כמה מהדברים יחד פלוס לב לא רגוע הופך סימן שאלה לסימן קריאה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים