זה נראה לכם נורמלי?

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י מרשי;n4999203:
את שופטת מאד בחומרה.
צריך להבין שיש פה אילוצים, כי יש מחסור חמור במטפלות ובמיוחד שעובדות עד ארבע.
ולכן כמו שכתבה לילי 1, כנראה שהתת מודע יוצר שינוי תפיסה בהתאם למה שנוח.

לא מדובר המצב שיש 10 מטפלות ושולחים לזאת כי היא הכי זולה.
ירושלמית כתבה בפרוש שלא היו לה אופציות אחרות.

צודק/ת גם אני אמא ועד עכשיו עם בני בבית כי לא מצאתי מטפלת
אבל נראה לי שזה מוגזם---- 2 מקרי מוות זה נורא!!!
אגב...מחקרים מגששים - כן אומרים שמדובר בחוסר חמצן לילד או גזים מסויימים שגורמים למוות בעריסה
אז מה? אולי הבית שלה חנוק מאוד!!
לא חסר סיפורים על מטפלות --מפעם פעם כשהיינו תינוקות אנחנו- שהיו פותחות את הגז הביתי כדי להרדים את התינוקות ולעשות את מה שהן צריכות בבית...
אם התינוקות מנומנמים ואפתיים - והיא לא מסכימה להכנס ווזה זה מאוד מחשיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכתב ע"י userit;n4999180:
אני לא רואה מה כף זכות קשורה. ברצינות.
כשזה נוגע לילד שלך אתה לא יכול לדון לכף זכות את מי שמטפל בו... באמת! את צריכה לנסות לחשוב גם מחשבות פחות ורודות , סבירות במידה מספקת.
הילדות שלה עוזרות? זה מקסים. אז אני רוצה לדעת מי המטפלת של הילד שלי. כי אולי אני לא הייתי בוחרת בשבילו בת 16 או בת 13.
שקיפות. זו דרישה בסיסית והכרחית. התפקיד של המטפלת להיות שקופה ושל ההורה להבין מה קורה אצלה.

לא לא הבנתי גם
לדון לכף זכות? לא כשחיי אדם מוטלים
אוי
אתם מידי קדושות כאלו ---- ה' ירחם אבל מי שהתנסה או מכיר מקרוב כמוני...
זה עצוב!!!!!!!!!!!!
אל תהיו צדקניות במקום שלא ראוי בו!

לא יודעת על מי אתן מדברות, אבל עם זו זאת,:
על המטפלת שלנו קיבלתי הרבה המלצות (חוץ מזה שהיא גם זולה נו אז??????)
יש לה הרבה ילדים, נכון, אבל יש לה גם לפחות 2 בחורות שעוזרות לה... מה הבעיה בזה,? היא בשטח..

אני לא נכנסתי לביתה, כי לא הרגשתי צורך, אבל הבנתי מעוד שלא נכנסות לשם. הדלת הייתה פתוחה וראיתי את החדר מהדלת,
שכנה אמרה לי יום אחד שהבן שלי צרח אצלה והיא הרגיעה אותו (השכנה, לא המטפלת) אבל כשאני באתי בכל מיני שעות (בכוונה) היה רגוע מאוד
עכשיו בחופש אני פחות מרוצה כי הנערונת שלה מחליפה טיטולים והוא חוזר קצת מסריח, אז הוא זוכה לאמבטיה גם בצהריים...

אבל בכללי, אני שולחת גם שנה הבאה!
ואני אמא חרדתית יחסית

אפשר לשלוח ישירות לבחורות/נערות, זה יצא יותר בזול;).

אוף.

תחשבי רגע על ההכי טוב שיכול להיות אצל הגברת המטפלת, ואז תחשבי על ההכי גרוע.

אפילו תכתבי לך את זה על דף.

עכשיו תקראי מה שכתבת, ותגידי לעצמך: "הלו! יש מצב שהגרוע הזה באמת עובר יום יום על הבת שלי! "

ואז תוציאי אותה.

מה זה ה"כולם מרוצים ממנה" שכתובים פה כל כך הרבה פעמים?! ממה מרוצים כל כך? לא מצאתי דבר אחד להיות מרוצים ממנו, חוץ מההקלה שמצאת מטפלת לילד, ומהמחיר הזול.

מתקשה להבין.

למה לא פתחת אשכול מקביל "מי יודעת על מטפלת ברחוב זה וזה"? אולי מה שלילי1 אמרה.

ירושלמית שוה לך ללכת כמה דקות למטפלת קצת יותר רחוקה אבל חמה ומסורה ולא עם בית חרושת לילדים
זה נשמע נורא!!!
וכתבתי לך באישי אם נוה צבי קרוב לך מכירה מטפלת שעובדת גם בחופש.

נכתב ע"י חוחי;n4999190:
סליחה שאני בוטא - אבל את אמא רשלנית לא?
והקהילה מסביב גם כן...
מה אתם ממשיכים לשלוח אליה? 2 מקרי מוות זה לא ממש מקרי!!!!
הזוי שהיא לא נותנת להכנס! - ונוראי שיש לה ככ הרבה ילדים ....
קהילה מוזרה ביותר- כלומר סביבה הזויה שמטפחת כאלו יצורים מוזרים
זה הרבה יותר ממוזר
תרשי לי לנחש - היא לוקחת גרושים נכון??
איך איך אפשר???? להפקיר את הילד שלך בשביל לחסוך כמה מאות שקלים בחודש

קודם כל אל תקראי לי אמא רשלנית כי קיבלתי את ביתי היקרה אחרי 7 שנות ציפיה ואני דואגת לה מעל ומעבר ממה שאמהות אחרות דואגות.
עומדות לי דמעות בעיניים כשאני רואה את המילים "את אמא רשלנית". זה לא מגיע לי.

ולגופו של עיניין, יעידו חברותיי לעבודה שאין מטפלת אחת באיזור שלי, וגם באזורים מרוחקים יותר שלא התקשרתי אליה לבדוק אם היא פנויה.
99% מהמטפלות לא מקבות בבין הזמנים, וגם עכשיו לא, כי הילדים שלהם בחופש,ואלו שכן, היו מלאות.
ולגבי התשלום, את חושבת שאני מחשבנת את המחיר??? מאיפה את כותבת בכזו ביטחון שזה מה שאני עושה? אני רוצה בשביל הבת שלי את הכי טוב בעולם וגם אם אצטרך לשלם 15 ש"ל לשעה אני יעשה את זה.

אז בבקשה ממך, אל תכתבי דברים כ"כ נוראיים בלי לחשוב לפני.

כשהגדול שלי היה אצל מטפלת, יום אחד הגעתי מוקדם יותר מהעבודה, והיא אמרה לי- פעם הבאה תודיעי לי אם את מגיעה מוקדם. למחרת הוא כבר לא היה אצלה.
תחפשי מטפלת רחוקה ויקרה ו-אחראית!!!

ירושלמית, את אמא נהדרת, ואחת הראיות - האשכול שפתחת כאן, כדי לבדוק האם המצב הזה קביל וסביר.

נכתב ע"י ירושלמית0;n4999281:
קודם כל אל תקראי לי אמא רשלנית כי קיבלתי את ביתי היקרה אחרי 7 שנות ציפיה ואני דואגת לה מעל ומעבר ממה שאמהות אחרות דואגות.

ולגופו של עיניין, יעידו חברותיי לעבודה שאין מטפלת אחת באיזור שלי, וגם באזורים מרוחקים יותר שלא התקשרתי אליה לבדוק אם היא פנויה.
99% מהמטפלות לא מקבות בבין הזמנים, וגם עכשיו לא, כי הילדים שלהם בחופש,ואלו שכן, היו מלאות.
ולגבי התשלום, את חושבת שאני מחשבנת את המחיר??? מאיפה את כותבת בכזו ביטחון שזה מה שאני עושה? אני רוצה בשביל הבת שלי את הכי טוב בעולם וגם אם אצטרך לשלם 15 ש"ל לשעה אני יעשה את זה.

לא בעד להתנצח
ולא התכוונתי ברמה האישית -
אבל גם אותי אל תדוני! אני הכרתי מקרוב מקרה נוראי של מטפלת נחמדת שהיה אצלה מקרה מוות בעריסה - ואחר כך התפוצצו הרבה סיפורים ממנה!!
אז כן בעיני זו רשלנות להמשיך לשלוח למטפלת שהיו אצלה שני מקרי מוות בעריסה ולהמשיך להכנע לתכתיבים הזויים שלה, צר לי שלקחת את זה אישי
אבל לספר באדישות שהיו אצלה שני מקרי מוות ?!?!?!??!
איפה אתם הורים????
אני עדיין מחזיקה בעמדתי ...
את שואלת אם זה נראה נורמלי? אז זה הרבה יותר מלא נורמלי
מתנצלת על הכינוי- אבל תודי לי שעוררתי אותך - כי הרבה פעמים דברים מאוד מחשידים בסוף מתפוצצים!
ולצערי אני מכירה מקרוב סיפור על מטפלת רשלנית - מתעללת --- ומזניחה שאחרי מקרה מוות אחד אצלה כבר בדקו לעומק וגילו הרבה דברים
אז מוטב שתכוני כך ותצילי את ביתך...
את יכולה לקחת בחורת סמינר שתהנה מ 1500 שח של שמירה על בייבי מתוקה חשבת על זה?
בכל אופן שיהיה גידול קל נעים ומלא בנחת!!!

ירושלמית, תנסי לחפש מטפלת מ"תולדות אהרן"
אין אצלן חופש, הן עובדות כל הזמן
אולי אפילו תתלי מודעות באיזור מאה שערים.

נכתב ע"י שישיה;n4999239:
אפשר לשלוח ישירות לבחורות/נערות, זה יצא יותר בזול;).

ממש לא, כי שם יש אמא אחראית בשטח

ועכשיו עברתי במפורט על כל הנכתב וקלטתי שזה ממילא לא בעיר שלי
אז אנחנו לא מדברות על אותה אחת

וירושלמית, הרבה הצלחה, בין אם החלטת להשאיר ובין אם תעבירי

ירושלמית, עזבי את כל סיפורי האימה האלו, הם לא רלוונטיים לך.
תבררי על אותה מטפלת באופן יחידני, פני לאותם ניקים שזיהו, ותבררי איתם אחד על אחד.
גם אני זיהתי במי מדובר, לא שלחתי אליה אישית, אך יודעת שכולן מרוצות מאד!! ומכירה כאילו שבאו אליה גם ממרחק של 15 שעה הליכה. (ובלי רכב)
ואגב, שמעתי על יותר מאמא אחת שנכנסה אליה הביתה, ודיוחו על התנהלות תקינה לגמרי. ואין לה 30 ילדים בו זמנית, בטוח!
ויש לי עוד המון לומר על האישה המיוחדת הזה, אבל מרגישה שאין טעם. נוכח כל ההפחדות שכאן.
בררי עליה בפרטי!

ירושלמית לבי עליך...
תמיד קשה להשאיר את התינוקות שלנו גם אצל המטפלת הכי טובה בעולם.
כמה בכיתי כשהכנסתי את שלי...

בקיצור-
תשאלי אותה דוגרי כמה ילדים יש,. ואם את יכולה להיכנס ולראות.
אם היא לא תסכים זה חשוד לגמרי.

ועוד משהו-
הילדה שם בעריסה או בעגלה שלה?
אני בהתחלה העדפתי שהיא תהיה בעגלה שלה. שתרגיש לפחות מוגנת במקום מוכר...

נכתב ע"י ירושלמית0;n4999281:

חכמים הזהרו בדבריכם. גם אם את חושבת שזו רשלנות, את לא מכירה אותה, ולעולם אל תכתבי דברים כ"כ פוגעים, ילד, זה ציפור הנפש של ההורים, ואמא שפתחה כזה אשכול, לא תיחשד ברשלנות!!! וגם אם כן, זה לא סגנון כתיבה מכובד. סליחה על הבוטות. אם היית מכירה אותה, או מזדהה בשמך המלא - לא היית מעזה לכתוב כאלה דברים!
אני לא מצליחה להבין איך אנשים מרשים לעצמם להגיד הכל בשם הצדקנות!!

נכתב ע"י userit;n4999180:
אני לא רואה מה כף זכות קשורה. ברצינות..

ביקשתי מכולנו לדון לכף זכות, ולא לירושלמית!
להיפך- היא צריכה לחפש ולבדוק, לנו נשאר לדון כן לכף זכות.
זהו

אז אני אומרת שוב,
אני גם שלחתי לשם 2 בנות יקרות שלי
(הן יקרות גם אם לא נולדו אחרי הרבה שנים, נכון?!)
מכירה שכנה ששולחת רק לשם!!!
תדברי איתי אם את רוצה לשמוע עוד דברים....

נכתב ע"י Tperkal;n4999423:
ירושלמית לבי עליך...
תמיד קשה להשאיר את התינוקות שלנו גם אצל המטפלת הכי טובה בעולם.
כמה בכיתי כשהכנסתי את שלי...

בקיצור-
תשאלי אותה דוגרי כמה ילדים יש,. ואם את יכולה להיכנס ולראות.
אם היא לא תסכים זה חשוד לגמרי.

ועוד משהו-
הילדה שם בעריסה או בעגלה שלה?
אני בהתחלה העדפתי שהיא תהיה בעגלה שלה. שתרגיש לפחות מוגנת במקום מוכר...

בהתחלה היא שאלה אותי אם אני יכולה להביא עגלה, אמרתי לה שהיא כבר בטיולון ולא נראה לי שיהיה לה נח לישון בטיולון, אז היא שמה אותה כנראה בעריסה

נכתב ע"י ירושלמית0;n4999543:
בהתחלה היא שאלה אותי אם אני יכולה להביא עגלה, אמרתי לה שהיא כבר בטיולון ולא נראה לי שיהיה לה נח לישון בטיולון, אז היא שמה אותה כנראה בעריסה

אצל הגדולה שלי באמת לא רציתי עגלה.
היום במחשבה שנייה (ואולי גם כי הקטנה מפונקת יותר)- מתחשק לי שהיא תהיה במקם מוכר וקצת מוגן כזה בשבילה.
אם היא לא ישנה שם הרבה אולי זה עדיף בפרט שזה זמני

נכתב ע"י Tperkal;n4999548:
אצל הגדולה שלי באמת לא רציתי עגלה.
היום במחשבה שנייה (ואולי גם כי הקטנה מפונקת יותר)- מתחשק לי שהיא תהיה במקם מוכר וקצת מוגן כזה בשבילה.
אם היא לא ישנה שם הרבה אולי זה עדיף בפרט שזה זמני

עדיף שאני ישאיר לה את ההעגלה?
זה יהיה לה נח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.