נכתב ע"י א צענטער;1180442:בס"ד
ככה זה אצלינו:
התותים כבר שייכים להיסטוריה ...
את התאנה הילדים מכירים מהתמונות ...
משמש מיובש זה סיפור מההפטרה...
על הקשיו הוטל צו איסור...
את הצימוקים עזבנו מזמן ...
וכו' וכו'
עכשיו גם תפוזים ??
שלום ולא להתראות![]()
נכתב ע"י א צענטער;1180442:בס"ד
ככה זה אצלינו:
התותים כבר שייכים להיסטוריה ...
את התאנה הילדים מכירים מהתמונות ...
משמש מיובש זה סיפור מההפטרה...
על הקשיו הוטל צו איסור...
את הצימוקים עזבנו מזמן ...
וכו' וכו'
עכשיו גם תפוזים ??
שלום ולא להתראות![]()
נכתב ע"י ליבי;1179992:בסלט פירות את מפלחת לפלחים ואז חותכת? אני חותכת לקוביות בלי לחלק לפלחים
נכתב ע"י ליז;1180609:ועל תולעת בבננה , כן שמעתם?!
אף פעם לא ידעתי שאני צריכה להסתכל על בננה
עד שלא מזמן התחלתי לקלף וראיתי שם תולעת "מטיילת להנאתה"....
נכתב ע"י מילה בסלע;1180702:מי לוקח סיכון על תאנים?
נכתב ע"י GolanArt;1180687:אין דבר כזה בעולם! כך שמעתי במו אוזניי מהרב וייא!
וגם תפוז לא בחזקת נגוע, ולא צריכים להתנזר.
.
בצל ידוע כנגוע.נכתב ע"י yaeli;1181067:לצערי גיליתי תולעת שחורה ומגעילה בתוך בצל לבן ויפה.
מאז אני משתדלת להפריד את כל השכבות לפני כל חיתוך, ובבצל אני משתמשת ה-מ-ו-ן.![]()
נכתב ע"י ליז;1182049:מציאות, בעייני ראיתי שהיה דבר כזה בעולם!
איך אמרו פה? צריכים להצטייד במצלמה......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים