כללי זה קורה גם לכם?

• הוסף לסימניות
מענין אותי, אני גרפיקאית כבר לא מעט שנים- 4-5, עשיתי המון עבודות פרטיות לאנשים ואני עדין מוצאת את עצמי יכולה לשבת שעה או יותר!!! על משהו בלי לצאת עם כלום. סתם לנסות ולנסות ולהתחרבש עם זה ו- אפס! פשוט בזבוז זמן כזה שאף אחד גם לא משלם לי עליו. לא מדובר אפילו בעבודות פרסום מושקעות במיוחד. זה יכול להיות איזה קשוט קיר או כריכה למחברת שפשוט- תקוע! קורה לי גם לפעמים הפוך שברגע אני גומרת משהו אבל יותר נדיר...
אני שואלת- זה הגיוני? איך עובדים ככה? לריק? ומה עושים במשרדים גדולים שאת שכירה ועובדת מול מחשב שעתיים ולא מגיעה לשום דבר?
רמת העיצוב שלי טובה מאד כשיוצא משהו אבל עד שיוצא...
במה זה תלוי? בעוד שפשוף? באופי? ביותר לימודים ואסטרטגיות?

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד...
בואי נחכה לתשובה מהמומחות כאן

• הוסף לסימניות
קורה גמלי - לא צריך להתרגש מה שכן צריך זה להתפלל המון ולהודות כי בתכל'ס כל היצירתיות באה מה' יתברך

• הוסף לסימניות
זה לא רק נחלת הגרפיקאיות.......
תשאלי שדכנים, עורכי וידאו, כתבים, סופרים וכו' וכו'..............

• הוסף לסימניות
כמו כולנו, גם אחרי 10 שנות עבודה
גם אנחנו יכולים לשבת מול המסך ולחשוב- שמה כבר אפשר להוציא מאוסף המילים והמלל והתמנות, והמלל... שהלקוח רוצה להכניס
וזה עוד אמור להיות משהו יצירתי...
מעודד לשמוע שכך היא דרך העולם!
אמנם נחמת שוטים היא
אבל,............

• הוסף לסימניות
בזמן חוסר השראה מומלץ מאוד לעזוב את סביבת המחשב,
לעבור לפינה רגועה ולנסות לשרטט סקיצה של עבודת העיצוב, בעיפרון על דף.
בס"ד זה עשוי להועיל ולהצית את ההשראה.

אלמנטריק

• הוסף לסימניות
בנוסף לתפילה והודיה להשם

כתיבה וסקיצה על דף היא ההשראה הכי טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה