כללי זה קורה לכולם, או שאני מדומין?

• הוסף לסימניות
כאשר הקורל שלי פתוח זה מאיט מאוד את הפעולה של כל שלושת תוכנות האדובי..
האם זה קורה לעוד כמה?
בעיה במחשב?
בעיה בתוכנות?

הקורל - קורל 9
אדובי CS

• הוסף לסימניות
אתה לא מדומין

אכן גם אני נתקל בזה
ואני לא פותח להרבה זמן את תוכנות קורל ואדובי יחד
(אני מאמין שזה לא קורה במקינטוש)

• הוסף לסימניות
א. השאלה כמה זיכרון יש לך במחשב.

ב. אפשר להגדיר במדוייק כמה אחוזים מהזיכרון אתה מקצה לכל תוכנה, יכול להיות שזו הבעיה.

• הוסף לסימניות
לי קורה שיש האטה רצינית בפתיחת WORD ביחד עם קורל.

• הוסף לסימניות
לי זה לא קורה....
כנראה קשור לחוזק המחשב שלכם...

• הוסף לסימניות
אני עובדת קבוע עם קורל ופוטושופ בו זמנית... וזה לא עושה שום בעיות...
ייתכן שהבעיה במחשב, אין מספיק זיכרון...

• הוסף לסימניות
כמה זיכרון יש לך - זה הכי חשוב לדעת

• הוסף לסימניות
לי 2 ג'יגה.
אבל עד לפני שבועיים היה לי 4X256 וגם אז לא היו לי בעיות, ואגב, עלה לי (כמדומני) 280 ש"ח להחליף זיכרון, ואינני חשה בהבדל כלל!!?????????????

• הוסף לסימניות
גם לי יש 2 ג'יגה,
אבל אני דווקא כן מרגישה את ההבדל מלפני שהוספתי זיכרון...
(הפעולות בפוטושופ כבר לא נתקעות וכו...)

• הוסף לסימניות
אני עם עריכה באקרובט (פיטסטופ), פוטושופ וקורל X3 ברקע, על הדרך אינדי (לא חומר כבד, רק טקסט בעיקר). ואני לא מרגיש כלום.
2 ג"ב זיכרון.

• הוסף לסימניות
אני עם 1 ג"ב זכרון והפוטשופ CS3 עובד חלק יחד עם קורל 11.
מה שכן קורל היא תוכנה הרבה יותר קלילה מהתוכנות של אדובי שכל אחת מהן לבד כבדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה