את האמת, לא כ"כ יוצא לי להעלות תמונות. לפעמים זה קורא :)
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 8/1/22 הוסף לסימניות #1 את האמת, לא כ"כ יוצא לי להעלות תמונות. לפעמים זה קורא נערך לאחרונה ע"י מנהל: 9/1/22
sol key אבא תודה❤️ מנהל קבוצה מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה צילום מקצועי הפקות ואירועים • 8/1/22 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י tzipi.w: את האמת, לא כ"כ יוצא לי להעלות תמונות. לפעמים זה קורא צפה בקובץ המצורף 1038764צפה בקובץ המצורף 1038765 לחצ/י כדי להרחיב... ראיתי את התמונה לשניה ואז כבר אי אפשר...
נכתב ע"י tzipi.w: את האמת, לא כ"כ יוצא לי להעלות תמונות. לפעמים זה קורא צפה בקובץ המצורף 1038764צפה בקובץ המצורף 1038765 לחצ/י כדי להרחיב... ראיתי את התמונה לשניה ואז כבר אי אפשר...
שרה שרם צילומותק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 8/1/22 הוסף לסימניות #3 מהמם
צ צלמת סופר מקצועית משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה צילום מקצועי 8/1/22 הוסף לסימניות #4 תמונות מתוקות! חבל שלא מעלה יותר...
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/1/22 הוסף לסימניות #6 וואו תאורה פצצה! וילדה מהסרטים והחום הזה משגע!
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 9/1/22 הוסף לסימניות #7 וואו זה יפה כל כך! תאורה מהפנטת
שושי אקשטיין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 9/1/22 הוסף לסימניות #8 יופי של תאורה ועומק!
ט טובי שטרן משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 9/1/22 הוסף לסימניות #9 תאורה מהממת והצבעים חלומיים
הני מושקוביץ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/1/22 הוסף לסימניות #10 מדהים!!!
~מירי לוריא ~ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 9/1/22 הוסף לסימניות #11 תמונות יפיפיות!! הסטייליניג פה שלמות! יש מצב לפרט על התאורה?
נעמה נייהוז קסם של ניו בורן ✨ מנוי פרימיום צילום מקצועי 9/1/22 הוסף לסימניות #12 שלמות! הראשונה מהפנתת!
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 10/1/22 הוסף לסימניות #13 תודה לכולן על התגובות!